Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Smrzavanje kompa
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Smrzavanje kompa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ricky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Smrzavanje kompa
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 16:43
Špilam COH, malo malo pa mi smrzne komp. Imam 512 RAM-a no igra mi pojede ogromno... u Task Manager-u mi ga diže i do 850 MB-a... pa jel to moguće??? U svakom slučaju, ako mi i diže toliko, vjerojatno mi smrzne komp zbog RAM-a... ili? Pa ga moram svako malo dolje restartat... na gumbić. Jednom sam morao zbog toga na servis. Mislite da je zbog RAM-a? Da kupim još dodatno 1 GB, ha? Ili je možda nešto sa igrom budući sam ju skinuo prek torrent-a, mada ne vjerujem obzirom da mi ne smrzava uvijek na istom mjestu... onak, kak mu pak dojde... thx. 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 17:46
probaj mu dati još malo virtualne memorije i malo smanjiti zahtjeve - rezu, detalje, AA (ako ti je uključen) ili nešt od toga pa vidi jel ti se onda ponavlja isto...
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 18:56
Vidi dal ti je ventilator na grafickoj pokvaren, meni je to bilo i cim se graficka malo ugrije ode sve u ...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2007 u 23:36
Smanjiš razinu detalja, kvalitete slike i toga pa onda isprobaj, sumnjam da ti je do RAM-a zato što je 512MB RAM-a sasvim dovoljno za sve igrice
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 11:08
hvala... rješeno. problem je u detaljima i rezoluciji. smanjio sam sve i šljaka. malkice mi je bilo pretjerano što se tiče navedenog. thx svima za konstruktivne primjedbe i prijedloge.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.