Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx na linijskom playeru
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx na linijskom playeru

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx na linijskom playeru
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 19:16
Ovako, imam LG player dvx9900.
Sve avi filmove od 700 mb koje sprzim mogu gledat normalno.
Medutim nekad zajebaju al iskljucivo oni sa 1400 mb i to u pravilu ti filmovi imaju u properties audio format  AC-3 ACM Codec a pod video compression pise XVID.
Npr. sad zadnji film sta sam  sprzio mi ide prijevod filma i cuje se ton filma a nema slike vec mi stoji logo od LG na ekranu.
Isti film mi radi odlicno na kompjuteru.

Ima slucajeva kad je film od 1400 mb i isto ima taj AC3 itd pa mi radi na linijskom pa vise ne znam u cemu je kvaka.

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 23:20
Problem je u Xvid-u i FW-u koji je trenutno u tvom plejeru. Nije samo slucaj kod tvog LG-ja da pravi probleme kod Xvid-a. Desava se i na drugim, i to mnogo gore. Kao i obicno jedino resenje je promena FW-a.
Vladika
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 18:02
Mozes li malo bolje objasnit.

Napisao sam da nekad film na xvid radi a nekad ne? Mislis li da bi taj film radio da ga prekompresiram u divx.
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 19:40
hmm.. a film od 1,4 gb može bit i HDTV, a to ti neće puštat ak nemaš plazmu, tako da to nije do playera...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 19:48

Zaboravio sam napomenuti da mi ova dva filma za koja na linijskom playeru nemam sliku a cujem ton i vidim titlove nisu dvd rip. Noviji su pa ih jos nema dvdrip ( Dreamgirls i Departed).

Dakle nema slike, mislim da su dvd screeneri i oba imaju width 800 pixels i
height 336 pixels. Vjerojatno je to nesto u vezi toga da se slika ne moze reproducirat.
Jer probao sam ih oba prekompresirat u divx pa mi virtual dab javi u oba slucaja slijedeću poruku:
video compression error - the source image format is not acceptable (error code -2).
Jel neko zna jel se moze sta napraviti s tim filmovima pa da ih mogu gledat na linijskom playeru.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:39
Xvid je format sa kojim ima na nekim plejerima podosta problema. Nemaju PBS ili plejeri imaju starije kodeke, pa sa novima dolazi do problema... Ima mnogo razleoga zasto ne radi. Kod ovog problema sa rezolucijom tih 800pix je PREVELIKO. DVD plejeri (bar oni stariji rade u formatu 700x576 (dvd format). Nekinoviji imaju i formate preko 1000pix, ali nisam siguran da je to slucaj kod tebe. Ako virtual ne moze da ti to odradi, mozes da probas sa nekim drugim programmom. NUN DUB ili doctor divX, ali mislim da ces ipak lakse da prodjes ako nadjes neku bolju verziju filmova, ima ih.
Vladika
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:41
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

hmm.. a film od 1,4 gb može bit i HDTV, a to ti neće puštat ak nemaš plazmu, tako da to nije do playera...

U pitanju je divX u Xvid formatu, to sto je 1,4gb znaci da je samo malo veci! nista drugo!!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.