Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crna nedelja Barselone
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crna nedelja Barselone

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 01:47
Eto... Uvek su nas zaj***vali oni preko Save... Cry Bolje da si je poslao Ibarskom magistralom, pa preko Valjeva... Jebiga, bice bolje dogodine... Mislim, za Partizan...
Film jos nije stigao, valjda ce sutra...

Ažurirao Johhny Q - 08.Ožujak/Mar.2007 u 01:49
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 09:12
Ah, nije on odbačen (baš ono u smislu), on je otišao u Qatar (Al-Rayyan) i poslije u Inglaterru (Bolton W.)... i to sve onak zaigrat više seniorski, kao što sad ide Figo i ostali...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 23:53
Kao što sam rekao :
"Crna nedelja barselone"
Ne možeš promašiti onolike prilike u prvom poluvremenu i pobediti.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:01
Je** mater onaj sudija,da bog da gorio u paklu.
Kako ne svira penal
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:18
ovo zadnje na Ronaldinhu nije bio penal, dirao je rukom...al da nije, sigurno bi bio penal... Van Nistelrooy je mogao sve riješiti, tri šanse, jebiga... Messi se barem proslavio s tri gola... Nistelrojić nije imao sreće za hettrick, šteta...

- kad je Guti nabacivao, ja sam rekao, evo sad će Ramos dati glavom! heheh, jebeno dobro pogođeno! tak sam i kad smo igrali s Brazilom u Splitu rekao za Ricardinha da će pogodit prečku gol iz slobodnjaka, i on zabi... je**mti

na kraju cijele balade, pravedno 3-3... jest da je Madridu ipak pobjeda trebala, jebiga, jadno nisu uspjeli sačuvat prednost... svaka čast na dobrom Clasicu

P.S. Komentator je takva budala, ak ga ikad vidim, nabit ću ga (ne u glavu) u guzicu... :) jednom rječju, nema pojma

Pozdrav

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:22
Ovaj na b92 je ok,meni se dobada kako komentariše.

Da je bilo u toku susreta onakav start,svirao bi penal.

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:22
 - samo jedan od bisera komentatora: '... Diarra, Diarra...' a ono stalno Robinho!

- i još jedan: '... bilo bi nepravedno i jako loše za utakmicu sada Barceloni pokazati i drugi crveni... Ja kažem: .'..?!?!?!'  Debilan komentator za popizdit... nije važno koji je klub, ak sudi kak je sudio cijelo vrijeme, tak se i nastavlja suditi, a neće on sad izmišljat pravila...

No, opet ponavljam, 3-3, pravedno :)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:24
Najbolji komentatori su BOSANSKI! Oni se fino užive i deru, to je komentiranje! Savudin je car!!! I onaj drugi ne znam mu ime...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:25
ne Savudin, nego Sabahudin! jebiga

(p.s. stavih novi post, jer bi morao ispravljat č,ć pri editiranju)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:33
Ima kod nas jedan na sport klubu što prenosi švabe (ne znam mu ime) e taj se uživi i galami da se usereš.

A i ovaj večeras je 6 putao galamio Goooooooooooollllllll!!!

Strašan je lik,iznenadio me.

Jeste pravedno je 3:3,ali trebalo je još da bude golova.
Onaj Diara je trebao davno da dobije žuti,a on dobi tek posle trećeg prekršaja.Prvo poluvreme je bilo za pamćenje.
Prvi šut za real 0:1 van nistelroj
Prvi šut za barsu 1:1 messi
2 šut 1:2 van nistelroj i onda nekoliko šuteva i 2:2

Baš je bilo ok.

Ažurirao AcaN - 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:34

- Armin van Buuren

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:58
odlično prvo poluvrijeme. ali opet, da je barca imala cijelu utakmicu 11 igrača, ja sam siguran da bi real izgubio. jer tek je real počeo igrat kad su imali igrača više.
Hajduk živi vječno
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 15:54
s time se ne slažem Embarrassed

p.s. Guti ima živaca ko bik, krše ga i krše, samo se na njemu moglo podijeliti i više crvenih kartona

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 16:01
još jedan biser sinoćnjeg komentatora:

- kad je Messi dao drugi gol, komentator kaže: '... i to je bio odmjereni udarac malog Messija...' TU SE NASRO KO DEBIL, MOGAO JE TAJ UDARAC MESSIJA OTIĆ I PREKO GOLA... S OVIME NE VRIJEĐAM NIKOGA, NI MESSIJA, NI BARSU, PA MOLIM VAS DA TAKO NASTAVIMO SVI...

p.s. Messi je jako dobar igrač, samo dokazujem glupost komentatora

pozzz

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 17:00
- Inter je dobio Milana! 2-1

još jedan biser komentatora - bio je uvjeren da je bio penal na Zlatanu, a ovaj se bacio i dobio žuti... bilo je tako očito, a komentator mulja, mulja, mulja...

p.s. najtupaviji igrač utakmice je bio Materazzi koji se stalno baca ko budala i glumi... najlošiji igrač Seedorf

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 17:05
Madrid je igrao i prvo poluvrijeme napadački (uglavnom, dobro), što je i bila boljka za dva primljena gola (dva izjednjačenja)... obrana je malo u kurcu, dobro ih je (previše) razvlačio Messi... Salgado je bio jako dobar, možd je trebalo stavit Marcela na bok, pa... no, sad je gotovo... Oleguer je pošteno dobio crveni

- Robinho je trebao prije ući u igru, šteta...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 17:06
- Van Nistelrooy je najbolja kupnja prošle godine, to i pokazuje svojom igrom... samo što mu je sinoć igra varirala stalno... previše promašaja nakon prva dva gola... 

Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 17:17
Barcelona - Real - prekrasna tekma, uzitak za gledanje, ne sjecam se kad sma gledal bolju tekmu...

pravedan ishod, no da je Barca bila ravnopravna siguran sam da bi pobijedila no to su vec price sto bi bilo kad bi bilo

Robinho je za dvije klase bolji igrac od onog novog Higuaina a non stop je na kluupi!!!????mutavi CApello, treba ga maknut iz kluba.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 23:14
ah, jebiga... bome neće dugo Capello, onda bi trebao doći jedan stari igrač koji je prije igrao za Madrid, bar mislim, ak me sjećanje služi :)

- točno ovo 'što bi bilo kad bi bilo'...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.