Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - razmena za srbiju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

razmena za srbiju

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Sioran View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sioran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2007 u 03:50
http://rapidshare.com/files/21410121/Katalog_08.02.2007.zip

plus jos nekih 500 filmova koje nisam ni stigao da ubacim u katalog...

tu bih, tu ne bih
Na vrh
lancha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lancha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2007 u 10:50
bilo ko ako je za razmenu imam sve nove filmove...JA NJEMU prvi saljem diskove da ne bi ispalo da varam....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2007 u 14:01
Originalno postovano od strane lancha lancha piše:

bilo ko ako je za razmenu imam sve nove filmove...JA NJEMU prvi saljem diskove da ne bi ispalo da varam....

E ovo je za svaku pohvalu!!Clap Mislim da je kolega sve rekao....Thumbs Up
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 19:55
Originalno postovano od strane Sioran Sioran piše:

http://rapidshare.com/files/21410121/Katalog_08.02.2007.zip

plus jos nekih 500 filmova koje nisam ni stigao da ubacim u katalog...

looool
samo jedan mali savjet za sve vas n00bove koji imate pun k. filmova a ne da vam ih se ubacivat rucno Big smile

1) sve filmove ubacite u jedan folder

2) idite u DOS (command prompt) i pozicionirajte se u taj direktorij

3) pozicionirani ste u tom folder (c:\new folder) i onda slijedi sintaksa: c:\new folder\dir > katalog.txt
time ste izlistali sadrzaj cijelog foldera u jedan txt
poslije mozete s njim sto vas volja Wink

nadam se da pomaze
pozz

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 21:01
@Sentinel   Moze to jos lakse od toga. Ima jedan mali programcic od 2kb koji kad se pokrene u podredjenom folderu odmah u notepad-u izlista spisak datog foldera, i onda samo SaveAs i to je to.
Kome treba mogu poslati na mail.

edit: u stvari programcic je 1kb, sada sam proverio.Wink

Ažurirao Dr Koks - 22.Ožujak/Mar.2007 u 21:02
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2007 u 15:53
Originalno postovano od strane Dr Koks Dr Koks piše:

@Sentinel   Moze to jos lakse od toga. Ima jedan mali programcic od 2kb koji kad se pokrene u podredjenom folderu odmah u notepad-u izlista spisak datog foldera, i onda samo SaveAs i to je to.

pa dobro, jos bolje...
ja sam to na old school nacin objasnio LOLWink
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2007 u 18:39
ae na razmenu ;)

samo retke stvari plz, ne odgovaram na mailove sa katalozima punim mainstream stvarima

pozz

/cgi-bin/uploads/20070325_183821_jasamradioaktiv.rar

jasamradioaktivan@gmx.net

slazem se da ovo chudo proradi, ali nikako da se uchite na mom dekici.....
Na vrh
MasTeR_DooM View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MasTeR_DooM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2007 u 11:07
Spreman za razmenu "Anime , Mange , Filmovi , Muzika"

nabukanazarus@gmail.com

Potreban hitno film Alexander the Great [sa Richardom Bartonom iz 1956]

Ažurirao MasTeR_DooM - 26.Ožujak/Mar.2007 u 11:12
End JUSTIFY The MEANS !!!...
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 00:12
madnessss99@gmail.com

http://rapidshare.com/files/23732230/madness99.rar

Ponovo sam se aktivirao sa razmenama

Ažurirao madness99 - 01.Travanj/Apr.2007 u 00:45
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 07:23
Pozdravljam
Gospodine Madness 99 pre mesec dana sam vam poslao katalog. Vas imam i onda ste bili za razmenu (no verovatno ste bili u guzvi ) te ako ste sad voljni   za razmenu posaljite mi ga ili se javite da ne zelite ili nemozete ili neodgovara vam moj izbor filmova ili ili ili
Nadam se saradnji hvala unapred
tagomi1@yahoo.com
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 12:20
poslato
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 16:18
Pozdrav
Gospodine Madness 99
Primio  vas katalog i sve ostalo
Drago mi je kad neko hoce bar da odgovori pa makar to bilo i negativno 
Mnogo hvala i prijatno
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 16:35
Originalno postovano od strane Dr Koks Dr Koks piše:

Ajde postavi temu u Software i upload-uj taj program.
Što reče Sentinel, ja to radim na treći način (old school):

Otvoriš jedan text fajl ( notepad...) i u njemu napišeš   dir/on>popis.txt  . Sačuvaš ga pod imenom Popis. Nakon ovog u bilo kom folderu ideš na tools->folder options->view i makneš kvačicu na "Hide extensions for known file types". Vratiš se do notepad -a koji se zove Popis.txt, zar ne(?) i promeniš mu ekstenziju u .bat ,  znači sad će biti Popis.bat! Sad se opet vratiš u bilo koji folder pa tools->folder options->view i stavi kvačicu na "Hide extensions for known file types". Dođi opet do notepad-a Popis i iskopiraj ga u folder sa mp3, filmovima ili čime već, dvoklik na njega po pejstiranju i dobijaš tekst fajl Popis, koji kad otvoriš imaš kompletan popis svih pesama, filmova ili čega već u folderu...

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 19:20
@darije programcic sam upload-ovo i otvorio temu u Software-u. nadam se da ce biti od pomoci kolegama na forumu.
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2007 u 06:15
Pozdrav
Prvo .     Da li je ovo bila  tema razmena za srbiju - jeste
Drugo.   Da  li se gospodin lancha ponudio za razmenu - jeste
Trece .  Da li je kulturno da posle 31 dan i  4 meila ne odgovorite  a trazili ste razmenu - nije (sta bi bilo da smo radili i razmenu nesmem ni da zamislim i izgleda da je AcaN-moderator group bio u pravu)
Ima tu i cetvrtog i petog ali (nebih da budim lavove).
Gospodine  lancha  hvala na saradnji
Sad ocekujm paljbu sa svih strana ali sam morao reci
Hvala

Ažurirao Mitric - 05.Travanj/Apr.2007 u 06:17
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.