Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dinamo:HAJDUK
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dinamo:HAJDUK

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 17:06
Originalno postovano od strane ddavid14 ddavid14 piše:

ajde zlatko ne pizdi bezveze,to sta je napisao DINAMO malim slovima ne znaci da se sad trebamo pljuvat ovdje po forumu!ja sam BBB pa me to uopce ne ljuti ni malo(UTAKMICA JE ZAVRSILA,PLAVI SU POBJEDILI I BOK)!Winksta ima veze kako je napisano pa napisi ti hajduk malim slovima i cao!!pozdrav ARMADI,torcidiLOL,BBB i drugim navijackim skupinama koji su na forumu i koji ovo citaju!!pozdrav!
ma jasta legaWink...vama je najbitnije  da su vasi pobijediliCry
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 23:06
ajde malo ohladite, ja se samo zajebavam, jeste svi nešta uvrijedljivi zadnje vrijeme, ako ne znate skužiti da je šala, onda majko mila...

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2007 u 23:10
u svome komentiranju tekme nisam spominjao tko je šta rekao, tj. samo sam  iznosio sam svoje mišljenje o utakmici

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.