Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ati 9600 pro
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ati 9600 pro

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ati 9600 pro
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 09:27
Skoro sam uzeo ovu karticu jer sam hteo da promenim nvidia mx 440. Mislio sam da je ona krs, a na kraju se ispostavilo da je ati. Najvise koristim  karticu za tv izlaz. Medjutim sa atijem kad povezem dobijem mnogo tamnu sliku i  nerealne boje. Jel zna neko u cemu je fora???? Sa mx440 kad povezem na tv dobija super sliku i koristio sam je godinama. Skinuo sam najnovije drajvere, ali se nista ne desava. Jel imao neko slican problem i kako ga je resio. Pozzzzz
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 14:43
mx440? jel to onaj geforce 2? u tom slucaju 9600 pro je i vise nego bolji!

jesi skinuo komplete ATIjeve drajvere? sa CONTROL centrom? pokreni ga i cackaj tamo, imas dosta opcija...

Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 16:04
ovo je bio mx 440 geforce 4, ali je sito sranje kao i ge force 2 samo sto je ovo sa ddr memorijom. Ati je ok, ali samo je to mana sto su mi nerealne i mnoooooogo tamne boje kad povezem na tv. SKinuo sam najnovije drajvere sa control centrom, ali nista posebno se ne desava. Povecam gamma, brightness ali to nije to. Bas su cudne boje. Znam jos jednog lika sa slicnim problemom, ali on ima neku drugu atijevu karticu. Jel imao neko slican problem?
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 16:22
Ja sam imao i rijesio sa novim driverima... ako je tako sa najnovijima, probaj sa nekom starijom verzijom drivera.
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 13:33
Pokušaj sa omega driverima za ati,jer su puno stabilniji i daju bolje perfomanse.
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:09
kako si spojio karticu sa tv-om??.ja nikako ne mogu.Spojim je sa s-videom  na grafičkoj i na scart sa tv-preko izmjenjivača.al mi tv ne reagira.ništa ne pokazuje.dal trebaju neka podešenja??
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 21:30
moras ju ukljuciti da prikazuje sliku na tv.

desni klik na desktop, pa properties, settings, advanced, displays i ukljucis TV...
To sam ja...
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2007 u 01:23
uspio sam dobiti sliku.al je crno bijela.ne mogu nikako dobiti u boji.Default je nariktana na Pal B.probao sam i ostale,al ništa ne pomaže.Zna li netko kako da dobijem sliku u boji?????
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.