Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Program za povracaj podataka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Program za povracaj podataka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
k08r4 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj k08r4 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Program za povracaj podataka
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 21:04
Da li postoji program pomocu koga bi mogao da povratim 100%podatke posle formatiranja    
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 21:09
Teško,ima neke stvari koje mogu da se vrate ali sto posto tesko,ne mogu da tvrdm sa sigurnocu,ali tesko.Imao sam i ja takav slucaj,gde mi je nestalo nekoliko Gb muzika i nikako nisam mogao da vratim,pronaso je neke gluposti sto su obrisane davnih vremena,ali muziku ne.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 21:48
Ja sam sve vratio, sa Recover my Files ( tako se zove program )
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 22:20
ja sam prije koristio EASY RECOVERY i bio je jako dobar, al stvarno imao je tonu opcija ukljucujuci i spasavanje podataka nakon formatiranja.
progooglaj...

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 22:32
Ja sam koristio R - Studio
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 23:44
Ima tih programa koliko hoces. Svi rade uglavnom OK, pa se nekome svidi ovaj nekome onaj.
Vladika
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 14:50
Pokušaj preko tune up utilities
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2007 u 22:46
jednostavno, staviš dva prsta u grlo i povrati... hehehe

P.S. Ima takvih programa ko u priči...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.