Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Help oko pokretanja file-ova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Help oko pokretanja file-ova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bertoman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Help oko pokretanja file-ova
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 18:40
bok

imam problem oko reproduciranja divxa na kompu.
ne mogu pokrenuti niti u bs playeru, niti windows media playeru niti winampu vec samo mogu u Nero Show Time-u.

ako pokrecem u bs player-u javi mi se ova greska dolje navedena a tako i sa ostalim playerima. ako neko zna u cemu je problem bio bih  zahvalan na pomoci.

BSPlayer has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 18:48
Treba jedan reinstall tih programa,a ako ne upali onda windows
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 01:01
ma prije 2 dana sam formatiral komp, sve ponovo nasnimil, i sad pokusavam reinstall tih programa al nista. velim, jedino u nero show time-u radi

ne kuzim, ovo me totalno zbunjuje.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 01:03
jel si isntalirao codece?

Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 01:23
jesam, odmah sam otisel na stranice divx i xvid i skinul codece, jel ti mozda znas za kaj bolje. mozda neki pack koji obuhvaca i vise od toga???
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 02:29
sve rijeseno, instaliral sam klite mega codec packBig smileBig smileBig smileBig smile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 10:30
Eto jedan problem manje
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.