Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hrvatska-francuska(RUSIJA)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hrvatska-francuska(RUSIJA)

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 01:49
PA, sto ides ako se nerviras... A sta to ima u Pioniru?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 01:54
E Džoni boj, pa nemoj tako : Partizan - Unikaha!!!!!!
Ako pobedimo idemo među 16... mada postoje neke kombinacije i ako izgubimo....
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 02:07
hej dzoni!
ako treba da se merimo sa makedoncima u rukometu onda bolje  da ne izlazimo iz kuce !
darije, samo da nadjemo karte sutra sabajle! bice zajebano!
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 08:54
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Darije, s..es kao foka... Mislim, akobogda ici cemo na sledece svetsko ako pobedimo Island naleto... I bice slicno. Ruku na srce, mmi trenutno nismo ni blizu Hrvatske, ali, gledajuci kako smo razmontirali Makedonce, mislim da se i kod nas sprema jedna dobra ekipa...
Sto se tice Hrvata, bar koliko sam ja pratio zadnjih godina rukomet (kojega sam nekada i igrao aktivno), jedna sjajna ekipa koja je, trenutno, eto, na zalasku... Na ovom prvenstvu nisam gledao niti jednu utakmicu, ali, po ovome sto sam ovde procitao, vi i nemate nijednog vrhunskog igraca trenutno, osim Balica... Ne znam stvarno ko je sve igrao, doduse... Metlicic nije, i nikada nije ni bio neka velika klasa... Lackovic takodje... A sto se tice DOminikovica, valja imati na umu i minuli rad, i zasluge kod sudija... Koliko se ja razumem u rukomet, to je ubedljivo najprljaviji igrac kojeg sam video... Tako da, momci, glavu gore, zasukati rukave, i napraviti novu reprezentaciju...

Uf uf uf....
Teške su to riječi od nekoga tko ne pozna hrvatsku repku...Ja jesam fakat žestoki navijač, ali i žestoki kritičar naše repke i čak u onim njihovim najboljim tekmama ja bi rekao, pa mogli su oni to bolje..
Ali, nikako nisi u pravu kad pričaš nebuloze tipa da je samo balić klasa u hrv. repki...Balić je fakat daleko najbolji igrać na svijetu, ali Metličić je igračina kojoj bi ja skinuo kapu i i poklonio se do PODA! Uz Baliča on je CAR! Ne znam jesi li znao da je on igrač koji je fakat klasa i koji je do sada sve utakmice zaigrao u nikad ne viđenom tempu...Njegova se minutaža nemože mjeriti s ničijom jer taj tempo ukojem je on igrao i obranu i napad je zadivljujuća...I nikako da shvatim odakle mu toliko snage i kako to jedan ČOVIJEK može izdržat.
Za Lackovića si donekle u pravu, tip je pokupio nagrade za najboljeg igraća utakmice (ne znam s kim), ali samo je dvije utakmice odigrao na nivou i fatat u klasi najboljih, ali nema konstantnu igru i to ga čini tek prosječnim igračem...na žalost! 
Golman Alilović, je taj koji tek dolazi i koji, ako ovako nastavi, si je osigurao mjesto prvog golmana i mogao bi postati stvarno veliki golman...ali vidjet ćemo sport je nepredvidiv.
E sada, nikako ne bi iz ove ekipe zabiravio Džombu..Svi oni koji su pratili ovo prvenstvo, vidjeli su kakav je bio stil igre naše repke i igra je bila tako postavljena da su krila jako malo mogla učestvovat, ali isto tako ako ste gledali vidjeli ste da Džomba ostao onaj stari Đžomba koji i dalje zabija iz nemogučih situacija i igra sto na sat..Naravno, fakat mi je sad žao što nisu više koristili ta krila jer Đžomda je stvarno klasa igrača čiji je potencijal ostao neiskorišten..

E sad Johhny, nemoj se naljutit na mene, ali najveća glupost koju si rekao je
Citiraj napraviti novu reprezentaciju...
! Ma kakvu novu repku, ova repka je mlada repka i unatoč toliko osvojenih naslovi još uvjek perspektivna..Naravno, moraju se mjenjat neki igrači, naći jedna zamjena (bolja) za Laca, (dostojna) za Metličića, a pogotovo za Đžombu...Mislim tu je toliko mladih igrača koji su sada debitirali na SP-u i čije vrijeme tek dolazi, ali repka se malo po malo regenerira i svako malo uskoči neki novi igrač koji svara u svakom koraku "novu repku"! Nikad ne znaš kako će ta reprezentacija izgledati u budućnosti..

I imam dojam da smo mi postalo toliko "bahati" da smo sad odjednom ljuti na sve i tražimo krivca za poraz protiv francuske, a sve to samo zato jer smo navikli da smo na svakom natjecanju u finalu ili minimalno da igramo za medalju...Naravno, bilo je to realno očekivat i sada, ali francuzi su bili bolji i to je sport...na idućem SP-u u Hrvatskoj smo mi domačini i mislim da bi im sad trebao biti cilj (uz EP i kvalifikacije za Olimpijadu) pripremati repku za to prvenstvo....

Ažurirao Dngy - 31.Sijecanj/Jan.2007 u 08:59
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 09:38
bravo Dngy!!!

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 10:29

Dngy, ja sam se unapred ogradio, da ni jednu utakmicu sa ovog prvenstva nisam gledao, i da uopste ne znam ko je igrao ko nije... Za Dzombu si u pravu, al injega niko ranije nije pomenuo, te ne znam da li je igrao, a da je klasa - jeste... Mislio sam na novu reprezentaciju, u smislu da se nadomeste te neke velike zvezde, poput Dzombe, Balica, Goluze, ajde, i Metlicica, jer im je fakat vreme pri kraju... Odjednom to sigurno ne ide... Znaci, malo po malo, i sve ce bude OK. Bar se iskreno nadam... Jer, i ne mora da bude OK. Eto, Metaloplastika (iz mog grada, da se malo kurcim..., u kojoj sam i ja nekada igrao) je krajem 80.-tih bila 2 puta zaredom prvak Evrope, i bili su prozvani kao rukometni vanzemaljci, izmislili "Cepelin", i "kokosku"... Ali, ode jedna generacija, i - nikad vise... Naravno da vam to ne zelim, ali... treba biti oprezan... KAd jednom naviknes da pobedjujes, onda svaki poraz tesko pada... 

@wolverine: Cinjenica jeste da smo mi trenutno u klasi sa Makedoncima, i da ce nam Island bas biti krupan zalogaj... Nas problem su bili, ako se secate, Butullija i braca Perunicic, momci koji su tek izgubili mlecne zube, i umislili da su zvezde. Oni su unazadili srpski rukomet za bar 10 godina. Treba voditi racuna da se to opet ne dogodi...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 12:24
@net.titlovi
ti i tvoji kompanjoni ste odavno "na ledu" ( eto ti još jedna lepa misao, pa je koristi).. A što se tiče Dekija i Hrvatske, malo si se zeznuo... Zeleni!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 12:26
Originalno postovano od strane wolverine wolverine piše:

hej dzoni!darije, samo da nadjemo karte sutra sabajle! bice zajebano!

Čuo se sa Mićkom, čovek je u redu, koji je skoro oko celog stadiona, ali biće karata!!!!!!!!!!!!!
Samo napred Partizan....
Na vrh
baggins View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baggins Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 13:27
Originalno postovano od strane darije darije piše:

@net.titlovi
ti i tvoji kompanjoni ste odavno "na ledu" ( eto ti još jedna lepa
misao, pa je koristi).. A što se tiče Dekija i Hrvatske, malo si se
zeznuo... Zeleni!!!!

@darije
da, da crni. Pametne misli grobarske. A što se tiče Dekija...''čuvajmo Dekija kao što on čuva nas'', jel tako?
A što se hrvatskog rukometa tiče, u rupi su. Kao ti da si je iskopao...Crni!!!

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 13:42
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

u smislu da se nadomeste te neke velike zvezde, poput Dzombe, Balica, Goluze

Goluža je u "penziji", on je sada nešto kao pomočni trener ili savjetnik....Wink
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 13:46
MA, dobro, odavno vas i nisam pratio... To JESTE bila reprezentacija koja je mogla svakoga da dobije... Eto, to vreme proslo, posto ova sad, izgleda, moze od svakoga da izgubi... O tome sam pricao... I, (dobro, ne ti licno, ali rukovodstvo Saveza, i Cervar...), pamet u glavu... Setite se Metaloplastike...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 14:09
Ma ne stari, nisi gledao prvenstvo i nisi vidio koja je to repka, 7 utakmica za redom (Maroko, Koreja, Rusija, Mađarska, Češka, Španjolska, Danska)(nisu po redu) su uvjerljivo gazili...i stvar je u tome da smo mi komotno mogli kalkulirati i komotno doći do finala, ali Červar je sve to htio odigrati prepošteno i ići preko Francuza, a ne preko Islanda (koji bi pregazili), jer Francuska je po meni daliko najjača repka na prvenstvu s odličnim golmanom i predobrom obranom, no unatoč tome mi smo odigrali lošu tekmu i makar smo da tada bili jedina neporažena repka na prvenstvu, s daleko najljepšom igrom i veliki favorit, odigrali ključnu tekmu katastrofalno i iz svega toga slijedi ovo naše veliko negodovanje na forumu iz kojeg si ti možda izvukao neku lošu sliku, jer realno stanje repke je ipak puno drugačije nego što ti misliš, jer je to repka koja može svakoga pregazit....ali eto, ipak su se Francuzi pokazali jači, a to je sport...
Svi danas pričaju o tome, što bi bilo i gdje bi nam kraj bio da je Lino htio bar malo kaklulirati i pusiti Španjolcima, da kao drugi iz skupine idemo na Island...no to je već ono, što bi bilo kad bi bilo, ali bi nam bilo daeko lakše i u tom slučaju bi sigurno igrali Finale...i još kad bi nam njemci došli u finalu to je to...jer poznato je da njemcima naša igra ne paše i da ne mogu pronaći lijeka za nas...no to su već neke stvari koje nikad nećemo doznati jer smo IZGUBILI protiv francuza.
Jedino što ja mislim da će njemci ipak biti prvaci na ovom prvenstvu, jer ipak je to domaći teritorij, a i njemačka agresivnost i grubost bi mogla dobiti francuze, no to ćemo tek vidjet. Francuska je respektabilno jaka!

http://www.tportal.hr/sport/speciali/njemacka2007/page/2007/01/30/0479006.html

Ažurirao Dngy - 31.Sijecanj/Jan.2007 u 14:18
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 15:47
Ma, OK je, ja sam samo izneo neke svoje stavove u vasem rukometu uopste, i o, znas, tom pravilu koje kod nas na Balkanu vazi jos uvek, cim izgubimo, uvek sudija kriv... Ima i toga, ali... Opet, o vasoj repki, izneo sam samo svoj licni stav, i ono sto sam ja naucio i video u rukometu... Svidjali su mi se oduvek Balic i Dzomba, manje Metlicic, a za Dominikovica sam rekao sta mislim... Ne volim takve igrace, iako su nesumnjivo korisni... Voleo bih da sam gledao Prvenstvo, pa da mozemo da pricamo ravnopravno...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 21:48
Ok, u svakom slučaju cijenim tvoje mišljenje...sve 5 Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.