Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Letters from Iwo Jima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Letters from Iwo Jima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shegy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Letters from Iwo Jima
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 21:33
Ljudi  pomozite odma . please. tirbaju mi titlovi za Letters from Iwo Jima engleski ili hrvatski. film mi je cijeli na japanskom
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 00:24
a di si nasao film?
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2007 u 01:29
to se i ja pitam... imam ja cam verziju... pa zasad bi i meni onda dobro došli titlovi, ali bolje prije bolju verziju filma

Na vrh
shegy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2007 u 23:50
Skinija san film priko shareaze..... nema nigdi tilova....pomogli bi mi barem engleski....pomozite ljudi
Na vrh
shegy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shegy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 00:28
Nabavio sam titlove al jebeš mu mater na kineskom su....
Jel ima kakav program koji bi mogao to konvertirat?? titlovi su u .txt formatu....
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 10:17
vjerojatno je skinuo cam verziju

Na vrh
vitez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 11:21
Nasao sam i ja taj txt to je prevod sa japanskog na kineski e sad ti dalmatinac uhvati nekog kineza tamo iz prodavnice i nateraj ga da ti to prevede Big smile
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.