| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
problem s kompom |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Roteiro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: problem s kompomObjavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 22:06 |
|
e ovak neznam kak da objasnim, u zadnje vrijeme mi poceo nest stekat komp... radi radi, i odjednom zacujem neko zujanje dole, i smrzne se komp... restartiram i onda opet radi neko vrijeme, i opet se cuje zujanje i smrzne se. jel zna neko šta bi to moglo biti? ja mislim da hard zazuji ali nisam siguran.
zujanje je kao da hard usporava, mozda ostaje bez napajanja, sta ja znam, samo predpostavljam, ima neko neku ideju???
|
|
|
To sam ja...
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 10:12 |
|
Prvi put cujem za "zujanje" ja sam imao iste probleme kao ti ali sa "kliktanjem". Sve je do napajanja HD-a, odnosno do kablova. Verovatno si u zadnje vreme mozda skidao HD i kad si vratio kabel od napajanja, nije dobro nalegao. To je prvi korak, znaci skini HD proveri kabel pd napajanja da nije nesto ostecen, ili mu prikopcaj drugi konektor. Takodje proveri HD kabel.
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 12:02 |
|
a da pokusas otvorit kuciste i radit malo sa otvorenim kucistem?
i onda kad se zacuje zujanje pokusaj tocno odredit odakle dolazi. moguce da dolazi sa coolera. sto ne cudi, jer ak ti cooler ne valja, moguce je da se proces pregrije sto dovede do tog da ti se komp smrzne. a kao sto je rekao kolega gore, ja takodjer nisam cuo za zujanje hard diska, vec samo kliktanje. nazalost iz vlastitog iskustva:( moguce da je do procesora i coolera... pokusaj ocitit kuler. ja to radim jednom u par mjeseci jer mi se izmedju rebara nakupi prasine sto znatno podigne temperaturu procesora. ps sljedeci put kad ti se smrzne, restartiraj ga i onda udji u BIOS i pogledaj koja je temperatura CPU-a! javi jel pomoglo, bas me zanima... Ažurirao bboy_drax - 11.Sijecanj/Jan.2007 u 12:04 |
|
|
|
![]() |
|
Roteiro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 17:54 |
|
kuciste je otvoreno... je da nedavno sam cacko malo na kucistu, al sam ocistio i cooler od proca i od graficke, al nije to. najvjerojatnije je bio kabel od HD-a, sad sam sve odspojio i spojio nazad i radi, al sam iskljucio CD-RW. probat cu ga spojit nazad da vidim oce opet isti problem bit. ako opet pocne zujat onda mislim da nest sa napajanjem nevalja...
|
|
|
To sam ja...
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2007 u 12:54 |
|
Ma prikopcaj CD-RW, pocni nesto da snimas na CD a usput poteraj malo hard disk da kopira istovremeno. Ako se ne javi "zujanje" onda ti je sam bio problem do napajanja do diska, odnosno konektora.
|
|
![]() |
|
Roteiro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2007 u 15:29 |
|
konektor na hardu nevalja...
hvala svima... moze lock Ažurirao Roteiro - 18.Sijecanj/Jan.2007 u 15:30 |
|
|
To sam ja...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2007 u 18:13 |
|
Pošto smo rešili problem ide "katanac"
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |