| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kako više DVD na 1 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
gandalf_NS
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kako više DVD na 1Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 15:07 |
|
Imam nekoliko utakmica snimljenih na "mini" DVD (2.8gb-doble sided), naravno sa DVD-kamerom, pa me interesuje, pošto su tu snimci po 30min:
1) kako mogu neke od njih spojiti 2) kako da dve ili više utakmica stavim na 1 DVD od 4,7gb a da pri tom preko MENU-a biram koju tekmu hoću da gledam |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 15:58 |
|
to pitanje sam ja postavio prije nekih 2mjeseca.. odgovor je bio snimi NERO 7 i iskoristi aplikaciju NERO VISION koja dolazi sa nerom (izmedju ostalog). i fakat djeluje... a jednostavno do boli.
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2007 u 17:20 |
|
Rešenje za tvoje probleme leži u programu koji se zove TMPGEnc DVD Author
Naravno, ima još podosta programa za ovo: recimo ULEAD-ovi programi su isto dobri.... Takođe program DVDreMake ( za njega imam i uputstvo, pa ću ga postaviti) http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=12077&PID=527300#527300 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |