| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Notepad |
Odgovori
|
| Korisnik | |
morpurgo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Swaziland Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: NotepadObjavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 08:34 |
|
Pozdrav, novi sam član.
Ovako, želeo bi da prevedem par stvari. Radio bi u notepadu jer ne volim taj urugvajski program u kome svi prevode. E sad, ne znam kako da setujem notepad da mi pokaže naša slova. Vidim Š i Ž, a Č i Ć mi pokazuje kao C. Da li neko zna kako to da sredim? thx |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 08:58 |
|
Ovde skini Pro verziju Notepad-a
imaš i crack a evo ti pass:pimpmywarez.com, to ti je pro verzija Notepad programa a ovako se namešta: Format,Editor Options,pa ces videti dole zadnju padajucu listu levo i stavi Eastern European Countries i to je to |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
morpurgo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Swaziland Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 09:34 |
|
Uspelo! Zahvaljujem.
Još jedna molba. Tu negde si napisao da imaš engleski titl za Naked (1993). Možeš li da ga uploaduješ? Pošto ovaj koji je na sajtu na 2CD je pola na francuskom i neupotrebljiv. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 09:41 |
|
Uplodovan je.Ako ne odgovara javi,da probamao naći drugi
Pozz Ažurirao AcaN - 29.Prosinac/Dec.2006 u 09:42 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
morpurgo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 10:06 |
|
Dobar je, hvala.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |