Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BSPlayer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BSPlayer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BSPlayer
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 16:25
Poz.Kako se u bsplayeru može namjestiti da na tv gledam film dok na monitoru od kompa mogu raditi nešto drugo to sam ja već jednom bio napravio ali kada sam instalirao pro verziju to se izgubilo a ja zemljak zaboravio to napraviti pa ako tko zna molio bih da mi pomogne
THX

traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 16:30
E to sam i ja jednom uradio ali dok sam ima Gf karticu i sad otkad imam Ati ne znam gde da namestim.To bi i meni trebalo.Ako neko znam nek pomogne
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 20:32
ja sam instalirala najnoviji driver za Ati i imam tu opciju. Ako imas brz net skini sa njihovog sajta

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 20:33
Koja je to opcija,daj pomozi
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 21:08
ne mogu sada da ndjem ali cim se instalira driver pojavi se wizard i pita me da li ima tv prikljucen i tu ima opcija za dva ekrana :)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2006 u 21:11
aj pokušaću kad skinem nove drajvere

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 00:27
Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

...namjestiti da na tv gledam film dok na monitoru od kompa mogu raditi nešto drugo...

Ne znam kakve OVO veze ima sa BSPlayer-om, pa i sa novim drajverima za ATI???!!! Jednostavno, desni klik na desktop->Properties->Settings->Advanced->Overlay->Theater mode options. u okviru Overlay Display Mode klik na Theater Mode (a ovo ispod po želji) OK. Zatim klik na Display i podesite ovako:

...ovime na TV-u imate sliku filma, a na kompu radite šta vam volja!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 00:46
Ja kad odem u Overlay nemam nigde da podesim to Theater mode options- imam podesavanja za brithness, saturation...
A u display mogu samo menjati frenkvenciju monitora i TVa.
E sad ja kazem kad sam skinula najnoviji driver za ati u pocetnom wizardu Ati Catalyst Centra mi se pojavila opcija za podesavanja TVa- da mi pokazuje istu sliku ili "prodezetak" monitora. Zato sam mu preporucila da ga skine ako ima dobar net da se ne muci ovako

Ažurirao Vedder - 19.Prosinac/Dec.2006 u 00:47

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 01:30
Hm, ja sam pri prvoj instalaciji, znači bez bilo kakvog update-a driver-a, imao sve ove opcije...Confused
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 14:51
Tako i meni stoji ali slika kakva je na monitoru takva je i na tv
sharkri@gmail.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 15:42
A da ti nije u Overlay-u štiklirano "Same on all" ?
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 17:14
    Overlay display mode : Theater mode
Theater mode setings:Same as source video
Display device aspect ratio 4:3 (standard TV)
Tako meni piše
sharkri@gmail.com
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2006 u 21:15
E a ja imam problem sa Geforce-icom..
Do sada sam imao ATI i znao sam namjestit dva displaya, ali na geforce-ici nemam pojma, imam geforce 7950GT...?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 00:37
Ajde stavi ( mada nema veze) :
Theater mode setings:Full screen video!!!
I jesi li siguran da ti je BAŠ SVE  kao na onoj slici gore???
Probaj pusti iz nekog drugog player-a...(jer je možda zbog overlay opcije u samom programu)
Znači, stvarno nemam predstavu šta bi moglo biti, ako je sve ovako namešteno. Kod mene sve radi perfektno
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 06:21
Daj reci kako je kod tebe namješteno u BSplajeru možda su nam u razlike nekakve pa da vidim
sharkri@gmail.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 13:39
Problem je u tome što ja ne koristim BS Player, nego ViPlay...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 15:02
Evo kako je to kod mene naredeno u ATI CC

http://www.wirelesscepin.net/COD2/screen1.JPG

i kako je u bsplayer-u

http://www.wirelesscepin.net/COD2/screen2.JPG
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.