Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaka čast za novi sajt - 2. dio
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svaka čast za novi sajt - 2. dio

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
smagda View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 18:53
Ja ne vidim snijeg (od zavjese). Evo, sad sam vidjela jednu pahulju. Mislila sam da su to posljednji pozdravi moje starudije od kompa, al dobro je, jos nije gotov, jos se drzi! Heng on, budy! 
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 19:03
Kakav snijeg? ja samo vidim kako mi ne da postat sliku i kako me izbaci van  nakon poruke. Da ne pricam o svako malo pogresnom nicku/passwordu i stranici na kojoj nemam prava bit :(

Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 19:06
sada sajt izgleda puno bolje nego ona bijela verzija...
I like it!!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 19:22
dobar je sad... ono bijelo je bilo totalno glupo... fuck yeah!

- barem ovdje imamo snijega !!! jeee

KAKO METALLICA KAŽE: SO CLOSE, NO MATTER HOW FAR, COULDN'T BE MUCH MORE FROM THE HEART, FOREVER, TRUST IN WHO WE ARE ...

AND ... NOTHING ELSE MATTERS!!!

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 20:02
ili kako škoro kaže: otvor' ženo kapiju, man' se očenaša...
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 20:28
Kovac, gadis mi se! LOLLOLLOL
Ali ovaj puta imas pravo.

Mozda ti za koji dan posaljem morfalous.

Sry na offtopicu, ne radi anketa Ouch

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 01:06
Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Izgled ostaje ovako do daljnjeg. Znam da je nekima super nekima sh*t ali svima se ne moze udovoljiti

Lijepo što ste malo počeli raditi na promjenama Clap

A uz još malo truda moglo bi se udovoljiti i svima...

POZDRAV

Ažurirao titlovi-extra - 13.Prosinac/Dec.2006 u 01:13
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 20:04
SVAKA ČAST ZA UBAČENI SNEG I SNEŠKA NA PRVOJ STRANI!!!!!!

A pošto je vreme novac, moramo već razmišljati šta da stavimo kad se sneg otopi: jedno strašilo, da plaši ove vrane što "slete" na forum...LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 21:11
A tvoj prijedlog je

Originalno postovano od strane titlovi-extra titlovi-extra piše:

Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Izgled ostaje ovako do daljnjeg. Znam da je nekima super nekima sh*t ali svima se ne moze udovoljiti
Lijepo Å¡to ste malo počeli raditi na promjenama A uz još malo truda moglo bi se udovoljiti i svima...POZDRAV

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 21:12

Ma nema beda napravi da imamo u pricuvi neko strasilo
Originalno postovano od strane darije darije piše:

SVAKA ČAST ZA UBAČENI SNEG I SNEŠKA NA PRVOJ STRANI!!!!!!A pošto je vreme novac, moramo već razmišljati šta da stavimo kad se sneg otopi: jedno strašilo, da plaši ove vrane što "slete" na forum...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 21:22

A pošto je vreme novac, moramo već razmišljati šta da stavimo kad se sneg otopi: jedno strašilo, da plaši ove vrane što "slete" na forum...LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

ma ne treba strašilo, i onako već izgleda zastrašujuće Tongue
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 21:28
Kako "vrane" odmah polete...LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 22:16
darije, na zici stoje osam vrana, pucas i ubijes jednu. koliko ih je ostalo?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 23:12
NIJEDNA!!!!

Pucao , ne pucao, čim vide mene one se razbeže....
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 23:58

NIJEDNA!!!!

Pucao , ne pucao, čim vide mene one se razbeže....
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Meni stvarno nije jasno u čemu je problem? kakve vrane, pa sto je vama ljudi?!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 08:00
Originalno postovano od strane titlovi-extra titlovi-extra piše:

Meni stvarno nije jasno u čemu je problem? kakve vrane, pa sto je vama ljudi?!

I meni nije jasno.Darije kazi o kojim to "vranama" pricas.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 12:30
Joooj ljudi, p ato je karikirano, pročitajte par postova više i skužit ćete tko su te "vrane", ali dečki su potegli raspravu u krivom smjeru....LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2006 u 16:21
Koje vrane?

LOL LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2006 u 06:59
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.