Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Prestige
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Prestige

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Prestige
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 00:40
ima neko titlove za ovaj film ? nigdje ih ne mogu naći...

kako to da za ovakve dobre filmove niko ne radi titlove, a za neka sranja od filmova ima brdo titlova za skinuti ?

Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 11:10
Za Prestige koliko ja znam ima samo portugalski.
Mislim da nije problem u prevodjenju vec se ceka bolja kopija posta je ova koja postoji za skidanje ocajna.
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
selver View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj selver Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 16:45
ja imam neke 2 cd su ali sto rece madmax kvalitet filma je fuj
pa ako hoćeš bujrum probat cu ih upload
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 18:45
skinuo sam The Prestige, ali istina je, slika je očajna... niti mi se ne da gledati film kad je tako loše kvalitete... a inače me film jako zanima... još ima neke korejske titlove...

Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 19:16
Ja sam gledao Prestige na premijeri u bioskopu i film mi je tako dobar da ne pamtim kada sam bolji gledao.
Inace Nolan pravi uvek dobre filmove kao sto je i Memento to svi siguran sam vec znate!

A sto se tice skidanja skinucu ga kad bude DVDRIP
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.