Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sony ericsson k510i
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

sony ericsson k510i

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sony ericsson k510i
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 19:44
ovak,imam takav mob,ali nazalost nema radio...znam da sam zahtjevna ali sto cuEmbarrassedBig smilenazalost nisam gledala na to dok sam ga kupovala.
pa postoji li ikakav nacin da se nekako ugradi radio?makar ja mislim da ne,ali nista ne skodi pitatiOuch
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2006 u 17:57
riješeno
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2006 u 22:32
kako si to riješila, jer i ja imam takav mob pa me zanima
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
imam 1 zelju View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 01:44
   Može softwerski, ali nemoj to raditi. Ti SErikssoni sa muzikom časkom ti sjebu bateriju.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 20:09
Originalno postovano od strane alekovac alekovac piše:

kako si to riješila, jer i ja imam takav mob pa me zanima

kupila sam novi mob,sony ericsson k750i!ludnica!
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 21:12
pa to sam i mislila, kad si tako brzo riješila
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 21:19
no da ne otvaram sad još jednu temu vezanu za ovaj mob pa da pitam dali netko zna kako staviti naslikanu sliku sa mobom na pozadinu, ja sam pokušala ali mi kaže da datoteke moguće koristiti. zvala sam službu za korisnike i kažu mi da vjerojatno taj mob ne podržava tu opciju. Mislim stvarnoAngry

i još samo jedno pitanje,bar za sad kad spojim mob sa računalom počima mi se puniti baterija,a mislim da to nije baš "zdravo" za bateriju kad se pripunjava
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 21:49

i još samo jedno pitanje,bar za sad kad spojim mob sa računalom počima mi se puniti baterija,a mislim da to nije baš "zdravo" za bateriju kad se pripunjava

Ja Motorolu V3 non stop punim na kompu, punjač nisam koristioooooo... Većina novih telefoni ima batererije kojima ne smeta punjenje bilo kad ili bilo koliko...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 22:12
a valjda je onda i sa ovim tako, pa neće smetati za baterijuWink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 23:22
100 % Wink
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 23:47

no da ne otvaram sad još jednu temu vezanu za ovaj mob pa da pitam dali netko zna kako staviti naslikanu sliku sa mobom na pozadinu, ja sam pokušala ali mi kaže da datoteke moguće koristiti. zvala sam službu za korisnike i kažu mi da vjerojatno taj mob ne podržava tu opciju.

Nema to veze sa korisnickom sluzbom, to je do modela. Ako si probala da namestis snimljenu sliku kao pozadinu, a on kaze ne i nudi ti one koje dobijes u paketu uz mob, to je to. Kao sto moj mob podrzava mp3, ali nista od toga ne moze da se setuje kao zvono.

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2006 u 23:52
ali daje mi opciju da stavim kao pozadinu i kad hoću staviti on me odbije, a čak i neke slike koje su sa mobom nemogu da se stave na pozadinu
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj imam 1 zelju Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2006 u 00:04
    Brlja mu software. Ovaj skuplji model K750 moze sve to. :(

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2006 u 16:49
alekovac ima moj brat taj telefon ali ga ne mogu pitati jer nije u BG-u, na nekom je kursu mada mislim da to moze. kad dodje pitacu ga :)

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2006 u 22:50
e puno hvala kad ga pitaš pa mi javi ako ja u međuvremenu ne riješim to pitanje.
Ja ipak mislim da se to može jer neki stariji modeli mogu pa mislim da treba i ovaj
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.