Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Missing In Action Trilogy (1984-1989)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Missing In Action Trilogy (1984-1989)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pop_ View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pop_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Missing In Action Trilogy (1984-1989)
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2006 u 13:34
Da li ko ima titl za Missing In Action sva tri dela: Missing In Action (1984) Missing In Action II - The Beginning (1985) Braddock - Missing In Action III (1989)? Hitno mi je ako neko ima neka javi pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee.HVALA
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2006 u 16:25

Imam prevod za Nestali u akciji iz 1984.

okacicu veceras.

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2006 u 19:33
vec ima Missing in action tu na sajtu
Na vrh
pop_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pop_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2006 u 22:00
Znam da ima taj deo,skinuo sam ga.Ali izgleda da ostala dva dela nema nigde
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.