Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - x vid problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

x vid problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
black sun View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj black sun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: x vid problem
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2003 u 14:00

Iako je drugi film o Sunđer Bobu [MovieID=3051488] bio hit, iako se očekivalo drugačije, i zaradio preko 323 miliona $ i to na budžetu od "samo" 74 miliona $, fanovi su i dalje bili nesigurni da li će imati prilike još jednom da gledaju svog omiljenog roštiljdžiju na velikom platnu. Drugi film je kao i prvi [MovieID=2958728] imao uglavnom dobre ocene kako kritičara, tako i gladalaca, ali se Nickelodeon nije oglasio do sada ni jednom po pitanju da li se namerava i treća ekspanzija. 

Sve te sumnje je CEO Nickelodeona Cyma Zarghami ugasio i obradovao fanove time što je rekao sledeće: "Definitivno će biti još jedan film o Sunđer Bobu". Kratko i jasno rekao bih.

Sundjer Bob

Sunđer Bob je serija-film uz koju je puno nas odraslo, prave fanove će obradovati činjenica da se sprema još jedan film, a verujem da će čak i oni koji se ne smatraju fanovima uživati u novim dogodovštinama naših junaka iz Koralova.

Zvaničan datum početka produkcije još nije poznat, kao ni radnja novog filma, ali ne sumnjamo da će biti hit kao i do sada. 

black sun
Na vrh
bassie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bassie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2003 u 16:04

Moraš instalirati još fddshow

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2003 u 19:09

Netflix nije pogrešio kada je odlučio da otkupi prava na knjigu Jay Asher-a, pošto su napravili jednu od najpopularnijih i ubedljivo "najtvitvonanijih" serija trenutno. [MovieID=3104427] se fokusira na život i ranu smrt Hannah Baker (Katherine Langford) koja je razlog svoje smrti izrecitovala na 13 audio kaseta. Iako je serija jako dobro ocenjena mnogi smatraju da ova serija veliča samoubistvo i pojedinim mladim ljudima prikazuje upravo taj čin kao nešto dobro, kao opravdan izlaz iz situacije u kojoj se nalaze. Moguće, ali mi gledamo objektivno; ova seija je generalno dobra.

Ako zanemarimo prozivke da je ovo samo jos jedno "tinejdz" ostvarenje napravljeno čisto da se animira omladina, shvatićemo da se u mnogim stvarima razlikuje od klasične high school drame. [MovieID=3104427] pored "klasičnih tinejdž" momenata dotiče i neke teže teme: pitanje života, smrti, preuzimanja odgovornosti za svoja dela/nedela i naravno o izdaji, a samim tim i osveti. Serija je predodređena za uspeh pošto govori i o kako seksualnom zlostavljanju tako i o nasilničkom ponašanju kako u školi, tako i izvan nje, a složićete se da je to, posle predsedničkih izbora naravno, najaktuelnija tema.

Fanove će obradovati činjenica da je Tony (Christian Navarro) objavio na svom Instagram profilu da se zaleće druga sezona, ali se ne zna još uvek ni kada možemo da očekujemo premijeru, a ni koja će biti radnja druge sezone pošto je Jay Asher napisao samo jednu knjigu, a po njoj smo dobili prvu sezonu [MovieID=3104427].

Možemo samo da nagađamo šta da očekujemo od druge sezone [MovieID=3104427]. Mi iskreno sumnjamo da će uspeti da ispuni očekivanja fanova pošto je prva ostavila i više nego dobre utiske. Nekada je jednostavno bolje stati dok vodiš.

Videćemo, nadam se da grešim.

Na vrh
cicko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2003 u 22:41

12. maj [MovieID=3104588]: Guy Ritchie je režiser ovog letnjeg hita, a u glavnoj ulozi imamo priliku da gledamo Charlija Hunnama. Film je klasična priča o mitu o Ekskaliburu i o putovanju Artura od ulice do prestola.

19. maj [MovieID=3076013]: Drugi deo [MovieID=3065197] se direktno nadovezuje na klasik iz 1979. i govori o ekipi na svemirskom brodu koja ima nameru da istraži najdalje kutke galaksije, ali umesto obećanog raja pronalaze nešto zastrašujuće.

26. maj [MovieID=3106968]: Novi film o omiljenim piratima sa Kariba govori o osveti ozloglašenog kapetana Salazara i upoznaje nas sa Henrijem Turnerom, sinom Willa i Elizabete. U filmu ćemo imati prilike da ponovo vidimo puno likova iz originalne trilogije.

2. jun [MovieID=3105032]: Nov junak iz DC univerzuma dobija i svoj solo film. U filmu ćemo imati prilike da vidimo Dianu Prince kako napušta ostrvo Themyscira i pritom upoznaje Stevu Trevora koji je upoznaje sa konceptom svetskog rata.

23. jun [MovieID=3105029]: Optimus Prime se budi usred rata izmedju Transformersa i ljudi. Optimus je primoran da izabere stranu i ako je verovati traileru Prime staje na stranu ljudi.

7. jul [MovieID=3104513]: Nismo još uvek sigurni koja će biti radnja filma, ali Tom Hollad kao Peter Parker izgleda sasvim ok, a i navikli smo da Marvel oduševljava sa svakim filmom tako da se ovo ne sme propustiti.

14. jul [MovieID=3105575]: Treći nastavak sada već kultne franšize poprima nove dimenzije jer su majmuni, predvođeni Caesarom, prinuđeni da se bore za opstanak sa ljudima, koje predvodi nemilosrdni Colonel.

18. avgust [MovieID=3105031]: Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds su savršeno nesavršeni duo za ovu komediju/akciju koja će zasigurno biti jedan od najvećih hitova ovog leta.

Nagoveštavamo da je ovo samo lična preporuka i da ne znači da su filmovi koji se nisu našli na listi nedovoljno dobri da budu pogledani. Budimo realni, mi ćemo pogledati sve što nam se ponudi.

Na vrh
black sun View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj black sun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2003 u 18:53
Ok, hvala svima koji su mi odgovorili. Hvala Cicko, ali probat cu ono što mi je Kristijan preporučio, ipak ima više zvjezdica :-) (bez uvrede Cicko)
black sun
Na vrh
cicko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2003 u 19:27

FXX studio su objavili na svojoj stranici da spremaju animirani [MovieID=3037442]. Sama informacija o tome je dovoljna da se fanovi obraduju, ali postoji još veći razlog za "slavlje", pošto je dirigentsku palicu uzeo u svoje ruke niko drugi do Donald Glover, koga znamo po njegovim hit serijama [MovieID=3064989] i [MovieID=3046723].

Tako je, komičar koji je, bar po fanovima, bio u trci za sledećeg Spajdermena je onaj koji će nam Deadpool-a dovesti na male ekrane. Ako uzmemo u obzir da FXX ne zahteva neke abnormalne rejtinge da bi obnavljali sezone serija možemo očekivati da će i animirani Deadpool ostati sa nama jedan duži period.

Marvel studio je izgleda vrlo ozbiljno shvatio svoju "dužnost" ka nama, fanovima, te nas zasipaju sadržajem sa svih strana. Ali neka, mi se ne bunimo i šta više, hvala im na tome.

Nažalost moraćemo da sačekamo 2018. godinu da bi smo imali prilike da gledamo animiranog Deadpool-a, a do tada slobodno vreme utrošite na neki dobar film koji preporučujemo za ovo leto "Sta gledati ovo leto?"

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2003 u 19:30
Da zvjezdice uopce nisu bitne.Probaj jedno i drugo pa sam odluci sta ti najbolje pase.
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2003 u 17:58
Dodaj: Citirano od cicko 26 February 2003

Instaliraj nimocodec (sve opcije za audio ) ostale sve ostale iskljuci.

Nakon toga skini sa ove adrese fddhow sve su ti opcije podesene kako trebaju biti nakon toga se javi rezultate garantiram da ces biti bez zelene slike i takvih gluposti.

Kao prvo...čovjek je rekao da mu mu je slika zelena a ne da nema zvuka..pa zašto bi trebao instalirati nimo codec pack ("sve opcije za audio" , "sve ostale isključi" ) FFdshow je smeće i to zadnja verzija...,ali ako ti je slika u xvid moraš inststalirati XVID Codec. koji sam ti stavio gore ili ga možeš skinuti na ovoj stranici pod Software ..." CICKO SE PETLJA TAMO gdje mu nije mjesto.. BEZ UVREDE, ali govorim iz osobnog iskustva, jer sam i ja imao problema sa tim.. Nimo codec pack ti zasere cijel komp..i ako tko bude instalirao  Nimo onda nesmije zajedno instalirati mnogo opcija...jer program neće raditi.. ZAGARANTIRANO..JAvi da li ti je još slika zelena.. IMAM više zvjezdica

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2003 u 18:11

Ovo je doba godine kada se serije šakom i kapom otkazuju i obnavljaju. Možemo samo da se nadamo da naše omiljene serije neće biti one koje će progutati "canceled" talas već da će nekako uspeti da se održe na površini i da ćemo imati prilike i dalje da ih gledamo.

[MovieID=3067681] je jedna od tih serija koje su uspele da se održe čitavih šest sezona, a sada ćemo imati prilike da pogledamo i sedmu, koja je ujedno i finalna sezona serije. 

Ako je verovati magazinu "Variety", FOX studio je objavio da će sedma sezona biti ujedno i najkraća, imaće samo 8 epizoda umesto dosadašnjih 20. Naime, šesta sezona nije pratila uspeh prethodnih pa se iz tog razloga i postavilo pitanje nastavljanja serijala. [MovieID=3067681] u kojoj gumi Zooey Deschanel ([MovieID=3007461], [MovieID=2968909]) je naime suviše vredna FOX-u pošto im je to trenutno najpoznatija komedija koju imaju, a i najduže traje. 

Sedma sezona, iako kratka, daje šansu svakom od likova da se na najbolji mogući način oprosti od serijala, a i od publike.

Novu sezonu serije imaćemo priliku da pogledamo na jesen ove godine.

Na vrh
cicko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2003 u 00:35

Pa bas zato sam mu i rekao da instalira samo opcije za audio sto ostale opcije znaju praviti pizdarije po kompu a sto se tice ffdshowa link koji sam mu dao nije zadnja verzija ffdshowa i opcije su podesene kako treba pa covjek ne treba puno pametovati oko toga sto treba ukljuciti a sto ne i za nevjerovati sve sljaka pa tako i xivid.

A sto se tice "petljanja" zato je i napravljen ovaj forum ako se ne varam pa ne vidim sto se nalazis uvrijeden u tkz.mjesanje rekao sam covjeku neka proba sto mu bolje odgovara i mislim da to nije nikakvo petljanje a mozes uzeti i ovu moju jednu zvjezdicu koju imam pa da budes kompletan BEZ UVREDE.

cIcKo
Na vrh
cicko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2003 u 00:37
btw. Bs player je nestabilno sranje (osobno misljenje a ne petaljanje)
cIcKo
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2003 u 10:07
Dodaj: Citirano od cicko 02 March 2003

Pa bas zato sam mu i rekao da instalira samo opcije za audio sto ostale opcije znaju praviti pizdarije po kompu a sto se tice ffdshowa link koji sam mu dao nije zadnja verzija ffdshowa i opcije su podesene kako treba pa covjek ne treba puno pametovati oko toga sto treba ukljuciti a sto ne i za nevjerovati sve sljaka pa tako i xivid.

A sto se tice "petljanja" zato je i napravljen ovaj forum ako se ne varam pa ne vidim sto se nalazis uvrijeden u tkz.mjesanje rekao sam covjeku neka proba sto mu bolje odgovara i mislim da to nije nikakvo petljanje a mozes uzeti i ovu moju jednu zvjezdicu koju imam pa da budes kompletan BEZ UVREDE.

Pa nitko se tu nije uvredio.A i dobro kažeš ovaj forum je pokrenut prvnstveno da pomogne ljudima.

Pozdrav !!!!

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2003 u 11:11

[MovieID=3107491] je film čija je radnja smeštena u pregrađa Londona 70' godina prošlog veka tj u doba zlatnog panka, Sex Pistolsa, iscepanih farki i "čirokana". Radnja prati mladog Enn-a (Alex Sharp) koji se sprema za prominentnu pank žurku koju organizuje lokalna punk starleta Queen Boadicea (Nicole Kidman [MovieID=3043515], [MovieID=2977829]). Na toj žurci Enn upoznaje prelepu, mladu, misterioznu devojku po imenu Zan (Elle Fanning [MovieID=3045206], [MovieID=2996824]) koja se čini kao da je sa neke druge planete, što zapravo i jeste. Upravo o tome i govore sledeći tizeri koje imate prilike da pogledate na linkovima ispod.

Elle Fanning Instagram Tizer

Neil Gaiman Instagram Tizer

John Cameron Mitchell Instagram Tizer

Film istražuje i prikazuje scene i koncepte fizičke, emocionalne i spiritualne transformacije kroz kontekste sex-a, droge i anti-kulturološkog roka i panka. 

Još uvek se ne zna kada će biti svetska premijera filma pošto se film premijerno prikazuje na festivalu u Kanu, pa sve zavisi od toga kako će biti prihvaćen od strane sudije i publike tamo.

Na vrh
black sun View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj black sun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2003 u 18:10

Decki, svadja ?? No way!!

Ipak, znam da kad instaliram full nimo da DEFINITIVNO neće radit, tako da sam od toga odustao.  Insatlrao sam kombinaciju xvid codec pack i L.Right, ali isto nista,

Instalirao sam Rad Light, ffdshow, i sad sve radi, HVALA!

A da, još da vas pitam; jel ikako moguće loadat titlove u power dvd-u ?Nisam skuzio kako, tj. vidim opciju za titlove dolje na kontrol traci ali nemogu nju pritisnut....

black sun
Na vrh
black sun View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj black sun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2003 u 18:12

Tokom svoje karijere, Tom Cruise je imao nekoliko uloga koje su ga zacementirale u samu pomisao na Holivud, ali tvrdimo da ga ni jedna uloga nije toliko istakla kao uloga "Maverick-a" u ljubavnoj-akciji iz 1986. [MovieID=3024149].

Ako uzmemo u obzir da je Tom imao i mnogo bolje i teže uloge od ove, pa čak i činjenicu da "Top Gun" i nije najbolje ocenjen film od strane kritičara, film je pre svega bio hit, i to kakav hit. Mislim da ne postoji osoba koja je preživela "devedesete", a da ga nije pogledala. FIlm je zaradio brdo para i to je ono što iznenađuje ljude; ako je film doživeo toliki uspeh zašto nikada nije napravljen nastavak filma? Na to ne znamo odgovor, ali smo i više nego zagrejan da saznamo šta se događa sa Maverick-om i Iceman-om (Val Kilmer: [MovieID=2977669], [MovieID=2952233]) nakon njihovih avantura od pre ~30 godina.

Naime Tom Cruise je tokom svoje promo turneje za novi film o "Mumiji" (Ponovo reboot još jednog filma) objavio da se "Top Gun 2" definitivno dešava. Jedini problem sa kojim se Paramount susreće je taj da se ne zna da li će Kilmer učestvovati u filmu, ko će režirati, a ko će biti scenaristi. Ne zna se čak ni producent, dakle ne zna se ništa sem toga da Cruise želi da se film dogodi. Doduše neki filmovi su stvarani i sa manje; držimo im palčeve.

"Top Gun 2" za sada nema ime, trenutno se nalazi u fazi "pre-produkcije" tako da ne znamo ni kada može da se očekuje premijera.

black sun
Na vrh
cicko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2003 u 18:21

Prvi film o "Čarlijevim Anđelima" je izašao još davne 2000. godine ([MovieID=2998237]) kao filmska adaptacija popularne istoimene serije iz 70-ih godina 20. veka. Retko se producentske kuće odlučuju na takav potez da TV seriju sa malog ekrana adaptiraju i prenesu na velike ekrane, ali neki su dovoljno hrabri da se odluče na tako nešto. Upravo to je slučaj i sa [MovieID=2998237]. Doduše "Anđeli" nisu doživeli uspeh kao neke druge filmske adaptacije tv serija ([MovieID=2952921], [MovieID=2981751]), ali su očigledno uspeli da privuku dovoljno fanova da bi 2003. napravili i nastavak filma [MovieID=3092038], ali sa mnogo lošijim učinkom (iako su i jedan i drugi i pored loših ocena zaradili gomilu novca) od originala pa su sve nade o trilogiji pale u vodu. 

Tako je bilo bar do nedavno kada je objavljena informacija da ćemo imati prilike da pogledamo reboot, dakle ne treći deo, već reboot filma, i to pod režiserskom palicom Elizabeth Banks koju znamo po filmovima kao što su [MovieID=3027153] i [MovieID=3012740].

U "Anđelima" iz 2000. smo imali prilike da gledamo Cameron Diaz, Drew Barrymore Lucy Liu, a koga možemo očekivati u ulogama novih "anđela" ostaje samo da se pitamo i da nagađamo. Koga bi ste vi voleli da vidite kao nove anđele?

Priča oko reboot-a ovog filma je poprilično ozbiljna tako da se već zna i okviran datum premijere filma, a to je 7. jun 2019.

cIcKo
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2003 u 21:16
Dodaj: Citirano od cicko 03 March 2003

Vidim da ti je rjesenje redlighta i ffdshowa uspijelo drago mi je sto si uklonio problem.

A Kristijanu odgovor zasto samo audio ostalo ne, zato sto ova verzija ffdshow koju sam dao nema opcija za audio pa ga valja posuditi od nimocodeca.

A sto se tice svade ja nisam upce svadljiv niti se zelim svadati ali ne volim kada pokusam nekome pomoci da drugi to shvate drugacije i stoga neka ovo bude kraj tkz.svade

VELIKI pozdrav Kristijanu.

Nema svađe..Ni ja se ne želim svadjati. Drago mi je da si riješio problem. Ali još uvijek mi nije jasno za nimo codec pack..Ako ima zvuk zakaj ga treba instalirati. Nema veze što ffdshow ne podržava,. NE treba mu zvuk ako ga već ima..

VEliki POZDRAV CICKU!!!! BEZ LJUTNJE NEMAMO SE RAZLOGA SVADJATI GLAVNO DA SMO POMOGLI ČOVJEKU..SORRY AKO SAM POGRIJEŠIO

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.