Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD film - problem!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD film - problem!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
felix700 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD film - problem!!!!
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 20:00
Ovako... imam film na dvd-u, kopija. I stavim u dvd player i pojavi mi se text kaj veli da je playeru postavljen "parental level" tj. ono kaj starci zaključaju video za klince i on traľi da se unese password! I ja sad gledam...u postavkama nije nikakava zaątita uključena. Probam u drugi player i isto tak. A svi ostali filmovi normalno delaju. I probam onda staviti taj film u komp i dela normalno!

U čem je problem???? ©ta treba poduzeti???

TNX
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 07:17
pa ne znam kako je to kod tebe, ali meni se to pojavljuje kad uključim onaj "roditeljsti nadzor"...to znači da ne možeš gledat filmove koji imaju oznaku za starosnu skupinu iznad one koju sam označio...ali kažeš da ti to isto radi na dva playera, tako da ja nemam pojma... Možda netko drugi zna
Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 08:47
Mislim.... problem je definitivno u disku. Jer to je prvi put da mi se to pojavljuje! A uopće ne kuľim.... nije riječ o nekom xxx filmu, nego Ubiti pticu rugalicu.
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 09:51

pokusaj za password unijeti sve nule

ak nist drugo, uzmi npr DVDFab pa na komp sripaj samo MAIN TITLE (samo film) i onda ga sprzi ponovo na prazan DVD (sa Nerom npr). i pokusaj onda. znaci bitno je da sripas samo film bez iakakvih dodataka, reklama, zastita itd.

Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 11:22
E, ljudi, hvala na pomoći, al sam rijeąio!
Potraľio sam u uputstvima pa sam naąao da je u tvornici postavljena već određena lozinka. I odna kad sam ukupal sam odmah i iskljućil zasątitu!

Al svejdno hvala na pomoći!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.