| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DVD film - problem!!!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
felix700
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 08.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 46 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DVD film - problem!!!!Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 20:00 |
|
Ovako... imam film na dvd-u, kopija. I stavim u dvd player i pojavi mi se text kaj veli da je playeru postavljen "parental level" tj. ono kaj starci zaključaju video za klince i on traľi da se unese password! I ja sad gledam...u postavkama nije nikakava zaątita uključena. Probam u drugi player i isto tak. A svi ostali filmovi normalno delaju. I probam onda staviti taj film u komp i dela normalno!
U čem je problem???? ©ta treba poduzeti??? TNX |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 07:17 |
|
pa ne znam kako je to kod tebe, ali meni se to pojavljuje kad uključim onaj "roditeljsti nadzor"...to znači da ne možeš gledat filmove koji imaju oznaku za starosnu skupinu iznad one koju sam označio...ali kažeš da ti to isto radi na dva playera, tako da ja nemam pojma... Možda netko drugi zna
|
|
![]() |
|
felix700
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 08:47 |
|
Mislim.... problem je definitivno u disku. Jer to je prvi put da mi se to pojavljuje! A uopće ne kuľim.... nije riječ o nekom xxx filmu, nego Ubiti pticu rugalicu.
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 09:51 |
|
pokusaj za password unijeti sve nule ak nist drugo, uzmi npr DVDFab pa na komp sripaj samo MAIN TITLE (samo film) i onda ga sprzi ponovo na prazan DVD (sa Nerom npr). i pokusaj onda. znaci bitno je da sripas samo film bez iakakvih dodataka, reklama, zastita itd. |
|
|
|
![]() |
|
felix700
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2006 u 11:22 |
|
E, ljudi, hvala na pomoći, al sam rijeąio!
Potraľio sam u uputstvima pa sam naąao da je u tvornici postavljena već određena lozinka. I odna kad sam ukupal sam odmah i iskljućil zasątitu! Al svejdno hvala na pomoći! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |