Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piratski dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

piratski dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: piratski dvd
    Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 08:30

Prijatelj mi ima gospodare prstenova kupljene u pirata. Vobovi su i svaki dio ima 2 dvd. Ne moš ih spržit nikako. Proba sam decryptirat pa neće ni to.

Jel ti pirati imaju zaštitu ili koja je shema. Kad uzmeš dvd iz videoteke bez problema ga decryptiraš pa spržiš a ovo nikako.

Jel zna nekom koja je shema?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 10:34
Jesi li ti iskopirao te filmove na HDD ili...? Probaj iskopiraj ih, pa onda reži ...
Lično ne verujem da piratske kopije imaju zaštitu, ali sve je moguće..
Preporuka: AnyDVD... i CloneDVD 
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 10:52

Probao sam i s dvd na dvd i sa dvd na hard disk ali neće.

Za što su ti ti programi šta si spomenuo. Decrypteri ?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 11:14
Šta neće? Neće da se iskopira na HDD? Pazi, ako si ga iskopirao na HDD, onda nema šanse da ga ne možeš narezati... Jel režeš sa Nero-m? DVD Video?

AnyDVD je za skidanje zaštite sa originalnih DVD-ja, a CloneDVD za kopiranje i smanjivanje ( za DL DVD)...
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 11:19
Ma nije mi bitno nikakvo rezanje.Prvi dio filma na 1 dvd ima 3.96 g a drugi dio na 2. dvd ima isto tu negdje tu negdje. Nije mi bitno rezanje, nema veze da je na 2 dvd.Ali ne mogu nijedan dvd prebacit na Hard Disk, jednostavno javi gresku i neće da ga prebaci.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 11:36
E pa tako kaži... šta muljaš!! Znao sam da je to! Ta vrsta zaštite se zove : oštećen disk ili rezan lošim rezačem ili... Nema šanse (bar ne velike) da ga iskopiraš... Možeš da probaš sa nekim programom za "nasilno" kopiranje ( bilo je o tome mnogo priče na forumu)...
Takođe probaj da ga iskopiraš nekim drugim DVD uređajem ( kod nekog drugara (ili drugarice)), jer bilo je primera da negde hoće negde ne... Ja sam, recimo još davno imao kloniran originalni disk TROJE... Kad gledam film sve je u redu, nema greške, ali kad ( na istom DVD uređaju) probam da ga iskopiram, prijavljuje grešku. Odneo sam ga kod drugara - i iskopirao bez problema...
Šta da ti kažem, nemaš neke šanse, ali daj maximum od sebe...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2006 u 15:57

prostije receno, namerno ogreban disk pri kraju......
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.