Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gdje se emitira naruto na engl?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

gdje se emitira naruto na engl?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: gdje se emitira naruto na engl?
    Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 14:15
pozdrav!
ako netko zna, možete mi reći gdje se emitira naruto na engl na satelitu?
trenutno ga pratim na francuskom cartoon networku na astri, jer trenutno ne vidim sky uk, inače se emitira na britanskom cartoon networku, ali neznam kada. ako netko zna, ili ima neki link za neki tv raspored gdje se emitira naruto, bio bih zahvalan.
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2007 u 19:48
evo za informaciju, naruto ide na britanskom jetix-u u 19:30 po našem vremenu. emitira i na španjolskom jetixu, ali sinkronizirano na španjolski, i stare epizode. zna li sad netko gdje se još emitira, jer mi britanski jetix jako prekida i ne mogu snimati, dok ovaj španjolski nema smisla. gleda li uopće netko naruto preko satelita?
btw, evo jedan mali screenshot:
Na vrh
klarica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klarica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 06:17
svi ga gledamo sa subom koje skidammo preko neta ili youtubea Confused tako da nam nije neka kvaliteta :P
Na vrh
tsume View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsume Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 07:34
pa dobro, i ja gledam tako, ali gledati ga na engleskom, šta ja znam, s vremena na vrijeme, nije loša ideja.
Na vrh
Blade View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2007 u 14:28
Naruto se emitira na FoxKidsu na egleskom. Za vrijeme emitirnja probaj pogledt na njihovoj stranici
DBZ Rules
Na vrh
Blade View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 13:40
Ispričavam se. Ne na Foxkidsu nego na JETIX
DBZ Rules
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.