Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kupnja divx playera
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kupnja divx playera

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Matos View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Matos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kupnja divx playera
    Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 10:20
Želio bih kupiti dvd player s mogućnošću reproduciranja divx i xivd filmova.
Bitno mi je da podržava sve verzije divx-a i xivd-a, da ima kvalitetnu sliku i kvalitetno prikazuje titlove (znači velika slova, da podržava č,ć,š,ž,... i da podržava srt, sub, txt).
Eh, sad, koji bi mi player preporučili? (Prijatelj mi je preporučio Pioneer DV-393-K, jel to valja šta?)
Hvala!

Pozdrav!

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 10:47
Pre kupovine tog pioneer-a OBAVEZNO proveri da li mu je FW za nase trziste. Desava se da ga uvezu bez FW-a za nase (srpsko-hrvatsko) trziste i tada nemas podrsku za nasa slova. Pre kupovine proveri ga u radnji da li sve radi kako valja. pnesi SVOJ cd sa nekim divX filmom pa proveri da li ti odgovara (meni su slova na njemu jako ruzna). A kao i obicno preporuka (od mene) je za ovo cudo!!!

http://www.xoro.co.yu/

Ažurirao Vladika
Vladika
Na vrh
Matos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Matos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 11:08
Hvala!
Da, čuo sam da je taj Xoro dobar, ali gdje ga ima u Hrvatskoj za kupiti, tražim po netu, ne mogu naći.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2006 u 12:45
znal iko jel *.OGM format podržan kod sobnih plejera
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 01:53
Originalno postovano od strane Matos Matos piše:

Želio bih kupiti dvd player s mogućnošću reproduciranja divx i xivd filmova.
Bitno mi je da podržava sve verzije divx-a i xivd-a, da ima kvalitetnu sliku i kvalitetno prikazuje titlove (znači velika slova, da podržava č,ć,š,ž,... i da podržava srt, sub, txt).
Eh, sad, koji bi mi player preporučili? (Prijatelj mi je preporučio Pioneer DV-393-K, jel to valja šta?)
Hvala!

Pozdrav!

Pioneer ti nije loš izbor, pogotovo ovaj model jer je prilično jeftin, a jedina mana mu je to što nema podršku za 5.1 zvuk, e sad ti odluči koliku ti to ulogu igra.
Što se tiče titlova i podrške za hr znakove, tu ovisi koliko želiš "riskirati" i upgradeati firmware. Namjerno je pod navodnicima riskirati jer je to toliko rutinski postupak i u jaaaaaaako malom postotku slučajeva se desi crashdown, ali rizik postoji. To ti govorim zato što pioneer ima jako dobru podršku firmwarea, ali govorim o neoriginalnim (nisu izrađeni od pioneera), i koji su jako kvalitetni što se tiće titlova, mogučnosti biranja fontova, veličine titlova, dodatnih ekvilajzera i sl korisni dodaci.
Ja osobno koristim pioneer već godinu dana s upgradeanim firmwareom i jako sam zadovoljan....
Na vrh
Matos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Matos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 22:21
A šta mislite o Quadru 933?
Meni izgleda sasvim solidno

Ažurirao Matos
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 23:17
NIKAKO!!!  Izbegavaj ove proizvode sa AZIJSKOG proizvodnog programa (izuzev vortex-a). Probaj da pronadjes STRONG-a (cisti Japanac), PIONEER-a ili XORO-a  (cisti Nemci), VIXEN-a (cisti Finac)... Ima ih jos nekoliko.  LG, TOSHIBA, SONY ili ostale poznate marke se bas ne utrkuju sa tim da daju dobru podrsku za divX, tako da ces morati da se "mucis" da pronadjes "divlji" FW za neke modele (a za neke ga i nema).
Vladika
Na vrh
Matos View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Matos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 17:58
Hvala na savjetu, ali malo prekasno... Danas sam ga kupio.
Ali mogu reći da sam zasad izuzetno zadovoljan.
Isprobao sam nekoliko divx-a, mpeg4, i sve je odradio savršeno! Vjerujem da s time neću imati nikakvih problema. Što se titlova tiče, situacija je također izvrsna: podržava sub, srt i txt, ne moraju biti istog naziva kao i film, i slova su dovoljno velika i čitljiva, a ima i utore za memorijske kartice na koje mogu stavit titlove, ima usb i hdmi priključak.... sve u svemu, zasad je sve savršeno.
Na vrh
antonijaaa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 09:20
Od onih koji ga imaju, moze li mi netko nesto malo vise napisati o Quadru 933 jer ga i ja namjeravam kupiti s obzirom da mi je cijena skroz prihvatljiva, a ne zelim izvaliti neku vecu lovu jer sve divixe ionako gledam na kompu, a ovaj mi treba za privremeno koristenje, nekad kad se skupi ekipa. ( vec imam lg na kojem su titlovi uzasno sitni, i za kojeg sam prije 2 i pol god dala poprilicno puno novaca, tako da me sad nesto skuplje apsolutno ne zanima.)
Tnx na odgovorima.

E da, tip u vemilu mi je preporucio upravo tog quadra i nekog vivaxa, ne sjecam se koji model, ali znam da je bio otprilike oko 220-250kn.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 12:19
Pa čuj, ako ti je za tek povremeno gledanje, onda ti je Vivax ok izbor, jer su mu titlovi ok, ali mislim da on ne čita titlove koji nisu istog naziva ko i film...znam jer ga frend ima, a za tu cijenu ok kojih 200 kn (on ima k210) je to sasvim ok, a nećete vjerovat i garanciju od 3 (da tri) godine...
E sad za Quadro ne znam...
Ali ja sam inače zagovornik pioneera je i posjedujem 2 pioneer playera i nikada nikakvih problema s kompatibilnošću, nečitanjem, titlovima, jednom riječju odlični playeri!
Na vrh
molder View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj molder Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 14:39
Koliko para toliko muzike, ali najprijateljski savetje da se izbegnu istocna s**nja, tita skyvision,xoro...... Da da xoro spada istocnu izradu,a to sto je zvancno nemacki brend nista ne znaci. po pravilu psole godinu i kusur dana svi ti istocni modeli jednostavno crknu, a svaka manja popravka izadje kao novi plejer. Zato lepo ko hoce da uziva u filmovima neka uzme pioneer i neka ne brine. Po meni je ipak najbolja varijanta komp+tvout za svako uzivanje u filmovima, ali vec ako mora player tu je pioneer.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.