Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - League
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

League

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: League
    Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2003 u 21:25
Pajdo mi je skinuo sa neta League.of extraordinary.gentlemen.DVL.dvd.screener(Toxicpoison)kvcd koji se sastoji od foldera u kojem su dva faila. Jedan sa ekstenzijom *.bin a drugi *.cue! Čudno mi je to što ne mogu nigdje otvorit film. Zna li netko u čem je problem?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2003 u 23:33
e pa bin extenzija ti je binarni file imas nesto u njemu moras ga raspakovat sa winace to moze ja mislim
Fission Maild
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 22:01
Kako se to radi?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 16:38
Skines program Winace i radis potpuno isto kao u Winzip ili Winrar...
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:44

Alkohol 120

U njemu ućitavaš sve i svašta kao virtualni driv!!

Kapetan Kuka
Na vrh
KaMIkaZza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KaMIkaZza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 13:30
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Alkohol 120

U njemu ućitavaš sve i svašta kao virtualni driv!!

Po mom misljenju, najbolji program za to je ipak Virtual DAEMON Manager koji nije veci od 600-800 KB i koji je radjen po GNU licenci (free). Njega instaliras na  kompu i onda mozes da napravis sve do 4 virtualna drajvera. Sa njim otvoris daj *.cue fajl i on ti ga odmag otvori kao da si stavio CD u komp, jednostavnije receno, virtualno. Program je haos i jos me nikada nije iznevjerio. I igrice koje se skunu u bin-formatu sa mogu direktno da igraju sa tim programom, ne da ga moras prvo prziti na CD pa tek onda da igras.

Probajte i necete se pokajati.

"...just DO IT!!!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.