Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Departed.TELECINE.XViD-PUKKA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Departed.TELECINE.XViD-PUKKA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Departed.TELECINE.XViD-PUKKA
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2006 u 18:26
ima ko titl

Title...........: The Departed         ;           ;           ;           ;   ██
   █ Source..........: TELECINE     &nb sp;         &nb sp;         &nb sp;         &nb sp;         █ █
   █ Video Bitrate...: 1217 kb/s        &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;     ██
   █ Audio Bitrate...: 48000Hz  168 kb/s VBR        &nb sp;         &nb sp;         &nb sp;   ██
   █ Resolution......: 672x256     &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;          &# 9608;█
   █ FPS.............: 25 FPS          ;           ;           ;           ;        ██
   █ Runtime.........: 2:20:30     &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;          &# 9608;█
   █ Release Date....: 15-10-06        ;           ;           ;           ;        ██
   █ Size............: 2CD 50*15MB                                              ██
   █ IMDB............: http://imdb.com/title/tt0417148/ &nb sp;         &nb sp;        

slika i zvuk predobro za TC
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 12:11
mislim da sam i ja skinuo tu verziju...
meni vise lici na neki vhs rip - stvarno je odlicno (jer za sad nema dvdrip-a)
za departed i ja trazim titl... nema ni na engleskom...
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2006 u 19:12
a jeb ga  navodno je film za 10
kvaliteta slike ko CRANK  si gledao to   isto predobar film  jebena akcija
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 00:01
Ima portugalski, arapski, jevrejski, rumunski, madjarski, holandski....

Samo mi falimo

LINK
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2006 u 13:15
Ima i bugarski jos samo nas fali 
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
loveire View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj loveire Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 01:23
Ako vam je potreban za 1 cd, imam ja. Nije sjajan, ali pije vodu...
loveire@yahoo.com
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 12:08

[QUOTE=loveire]Ako vam je potreban za 1 cd, imam ja. Nije sjajan, ali pije vodu...
loveire@yahoo.com[/QUOTE]

Ti se zajebavas sa nama?! Pa stavi ga. Sta cekas?!

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
TORSTEN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TORSTEN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 13:55

ne zajebava meni je stiga mejl titl je ok

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 14:00
e pa uploadaj titl ako imas
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 14:59
Loveire svaka cast za titl ..imam vec nekoliko dana DVD screener
Fala jos jednom
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 18:20
na kolko cd-a imas dvd screener  daj torrent
Na vrh
loveire View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj loveire Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 19:48
Izvinjavam se svim zainteresovanima, ali nisam imao vremena da uploadujem titl. Ipak, vidim da ste se snasli, sto me raduje. U svakom slucaju, ocekujem da ce se pojaviti neki kvalitetniji.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 20:03
Hvala na prevodu
kakv je snimak screenera?

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 20:31
odlican je snimak screenera saljem torrent preko mail
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2006 u 22:15
pa daj posalji
mail ti je u potpisu
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 00:05
poslao sam ti
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 00:24
aj posalji i meni na vpijana[at]yahoo.com
Hvala unapred!

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 01:53
i tebi sam poslao
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2006 u 21:13
Da nije neko kojim slucajem ustimao prevod za ovaj release na 2CD-a

The.Departed.TS.PROPER.XViD-maVenssupplieR
DATE ......:   12-10-2006     AUDiO .....: YES         &nb sp;
FORMAT ....:   XVID         &n bsp; GENRE .....: COMEDY         
QUALiTY ...:   TELESYNC       ARCHiVES ..: 2 CD
LANGUAGE ..:   ENGLiSH        RATiNG ....: 8.6/10

??????
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down