Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šta ste zadnje gledali
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Šta ste zadnje gledali

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Boha View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 23:52
Mission Impossible 2
Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 11:32
zadnje što sam gledo je superman returns prošli vikend i moram reć da me je film razočarao, previše drame i patetike i pokušaja da se lois i superman vole.... i dosta nelogičnosti u filmu...
neću spominjati koje, al ima ih dosta...nisu to oni filmovi sa reeveom i hackmanom
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 17:20
mrzim takve filmove koji pokušavaju bit, i predstavljaju se, kao neka vrhunska filmska dostignuća, a zapravo su obični ljetni blockbusteri...zato su filmovi tipa pirati s kariba i ne znam, nemoguće misije zakon...samo za zabavu i ništa više
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 20:21
Originalno postovano od strane Boha Boha piše:

Mission Impossible 2

E buraz, ti fakat nisi duuuuuuuuuuuugo bio u kinu...valjda je razlog jak

Pa kakav si ti filmofil?!? - (joke)
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 20:00
ja jos duze nisam bio u kinu i mislim da je zadnje sto sam gledo bila dogma
od kevina smitha. a sada mi ne pada na pamet kad u kino u mom gradu stignu filmovi koji su vec izasli na dvdu. znaci pogledo sam ih 2-3 mj. prije
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 20:31

VenomLord ... Stari ti je u pravu.Gledao sam i ja sva 3 i stvarno nema nikakve radnje.Film koji traje vise od 9h, a sve se svodi na to da treba baciti prsten ... To i nije bas neka radnja.Ali zato je film uradjen fenomenalno, i to je ono sto ga dize dalje od drugih filmova.

Gledao sam neku vecer Batman Begins i po meni daleko najbolji film vezanih za Batman-a.I glumacka ekipa je pravo dobra(C. Bale, M. Caine, M. Freeman, G. Oldman).

Desava se i najboljim
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2006 u 23:36
Originalno postovano od strane Garfield Garfield piše:

Gledao sam neku vecer Batman Begins i po meni daleko najbolji film vezanih za Batman-a.I glumacka ekipa je pravo dobra(C. Bale, M. Caine, M. Freeman, G. Oldman).

meni je jedinica definitivno najbolja.
sav onaj mracni ugodjaj koji sam burton zna prikazat te keaton ko batman,a nicholson ko joker, ma nenadjebivo
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2006 u 12:41

Jedinica je takodjer dobra, ali je Batman Begins ostavio jaci dojam na mene.Ali to je stvar ukusa.Samo sam siguran da ce se tesko naci osoba kojom se svidja Batman And Robin ... Katastrofa iako je dobra glumacka ekipa (George Clooney,A. Schwarzenegger,Uma Thurman)

Desava se i najboljim
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 22:25
Pogledala sam danas Tri boje: Plavo. Taj sam film zadnji put gledala prije nekih osam godina, opet ću ga pogledati za osam godina i vjerojatno će mi biti ( kao i danas ) kao da ga prvi put gledam. 
Na vrh
blaz1988 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blaz1988 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 21:25
Borat
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 21:32
x files: the movie . koliko me pamćenje služi, a ne služi, zaspao sam nakon pola sata.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2006 u 23:34
The da vinci Code
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.