Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tema zakljucana
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tema zakljucana

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tema zakljucana
    Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2006 u 18:58
Ajd' sad da mi neko objasni zasto se svaka zanimljiva tema zavrsi zakljucavanjem iste? Ono sa policijim je bilo ekstra... I gde je tu sloboda izrazavanja u demokratskom drustvu? Uzgred, negde procitah kako je ovaj podforum nemoderiran. I ne napadajte Hawkmoona, covek je OK.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2006 u 19:13
Ono sa policijom jeste bila dobra tema dok nije doslo do medjusobnog "prepucavanja"- sto je nazalost problem sa vecinom zakljucanih tema

P.S. i gde stavi ovu temu u Upload svega i svaćega?

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2006 u 19:41

samo da vam kažem nešto

ja se borim za goli opstanak... ganjam poslove... idem na razgovore... testiraju me mjere.... me ispituju me sondiraju me ... uvlačim se u šupkove raznim nulama i debilima samo da bih mogao dobiti neki posao dostojan ljudskog bića i kada otvaram mejl želim... PONAVLJAM ŽELIM

1. da dobijem poziv na razgovor ili da me obavijeste kada je testiranje

2. da dobijem poziv za razmjenu od nekih ljudi s ovoga foruma

sve ostalo me nervira i nabija mi tlak na 340  stoga vaša prepucavanja i žaljenja u vezi sa zatvorenim temama izbrisanim postovima šaljite isključivo putem privatnih poruka

hvala

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2006 u 23:31

Stvarno me dirnuo tvoj opstanak i tlak.

Mozes li se ubuduce suzdrzat od prosipanja slicnih sadrzaja na ovom Forumu?

Za privatne probleme imas priv poruke.

Srdacan pozdrav

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 00:46

ajd dobro što nemate nimalo suosjećanja s drugom u nevolji

nego što kršite šesto pravilo koje glasi

6.) Reklamiranje vlastitih stranica je zabranjeno, ukoliko tražite recenziju ili se samo želite hvaliti postajte www.webmajstori.net, bilo kakve druge reklame takoder ne dolaze u obzir, svi takvi postovi biti ce izbrisani.

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 00:59
ajde ma bit će sve u redu, ako ništa drugo zaposlit ću te ja u svojoj "firmi", treba nam jedan da prenosi preko granice heroin u šupku, al' prvo moraš ić na testiranje, da vidimo jel imaš "kapacitet"  
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:01

imam hemoroide

ne stvarno ozbiljno ljudi

šaljite PM a ne mjelove

nije humano

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:27

Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

ajde ma bit će sve u redu, ako ništa drugo zaposlit ću te ja u svojoj "firmi", treba nam jedan da prenosi preko granice heroin u šupku, al' prvo moraš ić na testiranje, da vidimo jel imaš "kapacitet"  

ajd lega,darius je dao otkaz....nije bio prijavljen

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:31
Nadam se da uvijate dobro te paketice da ne bude kao u Maria Full Of Grace da pukne, bice onda svasta

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:38
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ajd lega,darius je dao otkaz....nije bio prijavljen

u njegov šupak stavljamo puno veće stvari, čovjek je kapacitet i pol
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:45
Pa se posle pitate zasto se teme zakljucavaju!!! Sta vam je???
Vladika
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:48
a jeste konjine obadvojica.
mate tebi cu nesto stavit vec sutra popodne, a tebi konju cim te vidim za koji tjedan
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:50
nisam ja, admin je kriv
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:50
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:53
Originalno postovano od strane Darius Darius piše:

mate tebi cu nesto stavit vec sutra popodne

obećaješ?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 01:54

Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

nisam ja, admin je kriv

zašto ja..evo neću više....

ma darius je kriv

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 03:06
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

E pa vala baš!!!!!

Imam jednu primedbu tehničke prirode, bez obzira što će se neki smejati jer je praktično neozbiljna.
Većina u ime države odakle dolazi stavlja pravu zemlju ali neki i ne. E sad, neko iz fore neko iz određenog razloga a neki jer ne mogu ( ) , ali komunjara je stavio Severnu Koreju. Praktično, ovo je nemoguće, jer tamo interenet i ne postoji!!!!!  Glupo ali mi zapade za oko.
Izvinjavam se na utrošenom vremenu na čitanju , možda, glupog posta ili bar njegovog dela.

Ažurirao darije
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2006 u 06:11
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ajd dobro što nemate nimalo suosjećanja s drugom u nevolji

...nego što kršite šesto pravilo

Ubit ću se zbog šestog pravila Ti ih sve znas napamet??!

Zatrpat ću te mailovima

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.