Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj popis za razmjenu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Moj popis za razmjenu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CMIBOR View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moj popis za razmjenu
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 21:52

Pozdrav!

Evo , nabavio sam što sam htio ,ljudi koje sam htio kontaktirati zbog meni zanimljivih naslova nisu mi se javljali , pa ostavljam svoj popis na milost i nemilost vas, dragih mi forumaša....Nisam  popis uploadao već mjesecima , pa me zanima kakav će biti odaziv na moju skromnu kolekciju ,čisto informativno....

Zanimaju me spotovi , dokumentarci(svemir , majka zemlja , antiSAD...)i nadasve koncerti (naravno i,guitar , bass ili drum lessons(pošto sam i sam muzičar))

Šaljite svoje popise na cmibor@yahoo.com , i nadam se da ću naletit na neku mrcinu koja ima tolko zanimljivih naslova , da se iserem u gaće od strahopoštovanja....(početak rečenice je zvučao kao molba za donaciju na neki žiro račun)

Oprostite što pišem ovoliko texta ali dosadno mi je i nemam se kome povjeriti i ispričati svoje muke....ljudi moji ,ni sam nisam znao da život katkada zna biti u toooolikom kurcu...

Pozdrav!2006-10-19_215233_Filmovi.rar

Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 22:33

ja imam puno ratnih dokumentaraca (naglasak na puno), a imam i pokoji astronomijski raritet. javi se na pm ako zelis

Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 20:41
Lagani update..2006-11-07_204121_Poopis.rar.Pozdrav!
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2006 u 22:05

Evo lagani update...2006-11-17_220534_Filmovi.rar

Pozdrav!

Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 18:33
Pozdrav ljudi!nije mi jasno kako se može uploadati , fali mi disketa na ekranu , malo sam zbunjen....Kako god , povale moderatorima i ekipi na uljepšavanju foruma , mogu reći da je za 5+,stvarno zakon izgleda!
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2007 u 18:41
............
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.