| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Blaze Media Pro |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Mats16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Blaze Media ProObjavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 22:05 |
|
skinuo sam navedeni program i jos u probnoj verziji probo ripat .mpg u .avi. Krenulo sve 5 i vratim se ja nakon cca pola sata, vidim neka greska, prekinem sve ocu obrisat .avi(onaj koji je izradival) a on ima 12GB...
![]() Jel ima tko kakvu ideju zasto 12GB i kako da izripam to? Inace original u .mpg-u ima priblizno 800MB --hvala unaprijed-- |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 00:29 |
|
Sigurno nisi podesio codec-e i on ti je radio konvertovanje bez kompresije - odatle 12 GB!!!
Lično nisam koristio nikad ovaj program, ali znam da ga imam. Ajde kad stignem da bacim pogled, reći ću ti u čemu je caka - tačno. Međutim, ne znam zašto se smaraš sa tim programom, kad ti je bolje da isti proces odradiš sa VirtualDub-om. Em besplatan, em radi extra!!!! Ažurirao darije |
|
|
|
![]() |
|
Mats16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 09:13 |
|
jer mi kad probam uopce otvorit .mpg u virtualu izbaci gresku...
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:17 |
|
da virtual dub!!! uopce ti nije potrebno nista drugo. i vec po MILIJUNTI put govorim.... LJUDI; AKO RIPATE U DIVX, MOLIM VAS KO SVECENIKA, SKINITE NAJNOVIJE DIVX CODECE, ja cu vam dat registracijski kod. em je taj divx najbolji, em imas hrpu opciju, ukljucujuci i kalkulator kvalitete tak da mozes si sve mozes podesit, a ne da moras pogadjat koliko kbps trebas ukucat da ti stane na jedan cd il tak nest..... virtual dub i najnoviji divx.... i ides..... |
|
|
|
![]() |
|
Mats16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:36 |
Da znam zakaj mi nece otvorit file u virtual-dubu nebi uopce postavljal ovo pitanje nego bi vec, nadam se, zripal... |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 22:30 |
|
a sta kaze greska? mozes prepisat? mislim da sam ja naisao par puta na takve fajlove gdje ako se dobro sjecam pise kao da ne postoji video sadrzaj u fajlu, sto je, naravno, apsurd. fakat, ne znam, ja sam odustao.... al mozes pokusat radit stream record al i to je puno posla. |
|
|
|
![]() |
|
Mats16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 05:58 |
MPEG Import Filter:Invalid pack at position 3:marker bit not set; possibly MPEG-2 stream e daj mi nekaj reci, zripal sam nekak preko blaze media playera ali mi steka, pa pposto prvi put radim tak nekaj i nemam pojma dali je to zbog "Frame rate"-a ili cega? Na koliko bi trebal biti frame rate kaj bi bila slika dobra? |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |