Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dokumentarci... razmjena...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dokumentarci... razmjena...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mali_mujo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dokumentarci... razmjena...
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 18:52
pozdrav.

evo, ako ima koga zainteresiranog za razmjenu dokumentaraca (divx, samo hr) neka me potraži na mali_mujo@softhome.net
imam dosta toga, ali htio bi još. :) prvenstveno me zanima geologija, astronomija i religija, ali sve zanimljivo dolazi u obzir... :)
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 20:17

imam Starry Night - Skyguide (DVD) koji neces naci ama nigdje u RH, garantiram ti! imam ga jer sam narucio kreditnom iz amerike. uz dvd dolazi i prirucnik u PDF formatu i enciklopedija svemira.

odi na www.starrynight.com i potrazi naslov COMPETE GUIDE TO SPACE & ASTRONOMY... e to ja imam, pa ako te zanima, mozemo nest smislit... al masno te budem oderao za to

Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 13:06
ma samo deri... :) naravno da me zanima... ajde, daj mi mail pa da ti pošaljem svoj popis pa malo vidi...
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 16:33
dat ću ti ja neke dokumentarce na dvd-u u zamjenu za dvd koncerte,ako hoćeš javi se na pm.
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:10

mejl mi je delta-18@net.hr

naravno oderat cu te simbolicno, necu ti nabijat neke astronomske cijene... hehe, kuzis...

ajd salji popis pa cemo vidjet... inace imam jos DK-ovu enciklopediju svemira od nekih 600str. sve u boji sa ilustracijama, knjiga je jedna od najboljih na tom podrucju, al fakat ne znam kak bi ti ju skopirao.... mozda da skeniram, al to bi trajalo vjecnost... dao sam 400kn prije me derala astronomija

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:12
e i imam neki religiozni dokumentarac BEYOND ARMAGEDDON u divxu. to sam skidao dok. o UFO pa sam se sjebo za taj, tak da mi sad stoji, a fakat me ne zanima. taj cu ti dat gratis ak hoces... nest seru o apokalipsi

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.