Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dvd to avi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dvd to avi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dvd to avi
    Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 15:54

Koji je dobar program za prebacivanje Vob u avi.

Imam 6 epizoda jedne serije u vob na jednom dvd.Jel mogu to prebacit u avi nekako.Neki program da je besplatan i nekompliciran.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2006 u 16:02
Ja lično koristim Gordian Knot, ali ne mogu reći da je baš nekomplikovan...
Probaj Auto Gordian Knot, znam da ga mnogi koriste... i da je poprilično jednostavan....
Na vrh
Vanzemaljac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vanzemaljac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2006 u 12:23
Ako se odlucis bas za Gordian Knot, imam ti ja tutorial u kojm ti je do detalja sve objasnjeno, trebas samo znat citat i koristit se misem
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 09:20
Hvala. Poceo sam koristit ovaj auto gordian knot i zadovoljan sam rezultatima. Samo treba masu vremena da se to prebaci u avi.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 12:17
Zato ostavis preko noci i namestis da kad ti zavrsi za ripovanjem ugasi komp i resena stvar :)

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 19:22
Originalno postovano od strane Saku Saku piše:

Hvala. Poceo sam koristit ovaj auto gordian knot i zadovoljan sam rezultatima. Samo treba masu vremena da se to prebaci u avi.

Kupi jači procesor i rešen problem...
Moj P4 na 3.2 GHz , radi to kao zmaj , a zamisli Core 2 Duo sa Conroe čipom...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2006 u 21:10
A čuj darije, treba i za tu egzibiciju izdvojiz malo para, a nije to lako...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 00:32
Eh sad, kad su pare bile problem...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 17:15
Kako kome, meni je to vječni problem!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 18:26
Ma šalio sam se... Naravno da su nama svima pare problem, ali lepo je bar razmišljati o nekom novom procesoru, ne?
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2006 u 20:25

ja imam athlon64 3400+

al jebiga, ostvaruje bolje performanse u pc igrama, nego pri konvertiranju (video datoteke, audio, zip/rar arhive itd...) gdje je intel bolji.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2006 u 02:05
Originalno postovano od strane Saku Saku piše:

Koji je dobar program za prebacivanje Vob u avi.

Imam 6 epizoda jedne serije u vob na jednom dvd.Jel mogu to prebacit u avi nekako.Neki program da je besplatan i nekompliciran.

Evo nam ga i Dr.DivX 2.0.0. Nisam ga još isprobao, ali čujem da ima nekih poboljšanja:...kada se vrši konverzija VOB datoteka (DVD sadržaja) novi Dr. DivX prikazuje titlove na jeziku koji izaberete, novina koja nije postojala u verziji 1.0. Novost je i mogućnost pauziranja procesa konverzije, pa se ne mora kao u verziji 1.0 čekati na završetak konverzije da bi se počeo neki drugi posao (konverzija je prilično procesorski zahtevna i donekle usporava rad računara).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.