Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sa DivX na DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sa DivX na DVD

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
montes View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj montes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2006 u 15:50
gdje i kako mogu dobiti full verziju convertxtodvd-a, po mogućnosti mukte...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2006 u 16:17
ConvertXToDVD 2 ( aka DivxToDVD )
Version: 2.1.5 | Date: 10-27-2006 | Size: 6.9 MB

Na vrh
scrat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scrat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2007 u 23:38
Originalno postovano od strane pittbull pittbull piše:

npr. film od 700MB na celeronu 2.0GHz i 512 DDR prebaci za 45 minuta u savršenu dvd kopiju, pa ako ko zna za neki brži i bolji program nek veli.

Kao prvo pitbull hvala ti za ovaj program i za tutorial.
nego zanima me ovo, kada sam stavljao borata na DVD meni je trebalo otp 80-ak minuta, a imam intel 2.8 i 1GB RAM-a, i nikakvi "veći" programi mi nisu radili u pozadini.
Pa me zanima jel to do nekakvih postavki, ili?

E sad još jedno pitanje, vidio sam da u tom programu ima dosta opcija za titlove (od namještavanja fonta i boje, ....), zanima me jesi li ikada namještavao font i kako je to ispalo?
Jer ja tio nisam ništa dirao i malo mi je prijevod ostao tanak.

Pozz!!Tongue
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2007 u 12:17
kaj se tiče fonta najbolje ti ispada tahoma 24, znači samo tak posložiš bez boldanja i to je to. e sad neznam koji tutorial si koristil dali onaj prvi koji je bil vrlo kratko dostupan na forumu ili ovaj koji je uredil darije (u prvom je bilo sve u slikama korak po korak pa ak buš imal neki problem javi mail na pm i napiši kaj te točno zanima pa bum ti probal riješit problem).
kaj se vremena izrade tiče i to odstupa istina s vremenom sam i ja to skužil ali mi se nije dalo mijenjat post. recimo ako imaš nero, ulead i recimo photoshop ili bilo koji "teški" program bez obzira dal si ih pokrenul oni startaju svoje procese sa samim dizanjem windoza (bilo xp, 2000...), ali i o rezoluciji slike avija bez obzira kaj npr. recimo imaš 2 filma po 700 MB, 1. ti je npr. 460x240, a 2. ti je 640x480, ovaj 1. ti bu prije gotov........
ma da ne pišem bezveze moguće je sve, moguće je.
pozdrav
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2007 u 14:47
Originalno postovano od strane pittbull pittbull piše:

e sad neznam koji tutorial si koristil dali onaj prvi koji je bil vrlo kratko dostupan na forumu ili ovaj koji je uredil darije (u prvom je bilo sve u slikama korak po korak pa ak buš imal neki problem javi mail na pm i napiši kaj te točno zanima pa bum ti probal riješit problem).

Ništa ja nisam sklanjao sa tvog PRVOG uputstva, tako da, sve slike koju se bile - ima ih i sad. Ja sam samo dodao par stvari....
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2007 u 09:19
sorry moja greška jer sam bil onda zabunom uploadal tutorial koji nije imal slikice o postavkama titla
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2007 u 22:39
Jedan od najboljih softvera za konvertovanje avi fajlova je Avi2Dvd bez ikakvih problema sa titlovima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,418 sekundi.