Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DivX u DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DivX u DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jure View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DivX u DVD
    Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 14:38
Dali netko zna sa kojim se programima može divx pretvoriti u dvd i gdje mogu na?i opširnije obješnjenje.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 17:43
Zar nitko nezna ?
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 19:10
Imaš mali milijun programa za DVD to DIVX. Izaberi  FlashMpeg,Guardian Knot,DVDx,Super DVD ripper...
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 19:27
Ma krivo si shvatio ja sam pitao DivX to DVD
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 20:56

Originalno postovano od strane Jure Jure piše:

Dali netko zna sa kojim se programima može divx pretvoriti u dvd i gdje mogu na?i opširnije obješnjenje.

Hi. Dal te zanima full compatibilni dvd. Naime neki dvd linijski playeri playaju mpg bez problema. To napravis ako oces bez titla za 15 minuta po filmu. Ako oces i titl zaljepiti onda ti treba oko 40 minuta po filmu a ako oces full compatible sa linijskim playerima treba ti oko par sati po filmu. Ja to sve radim sa avisynthom i CCeE-om pa onda u dvd maestro. Ako se zadovoljavas sa zaljepljenim titlom mozes koristiit i tmpgdvdauthoring jer je puno jednostavniji al ne barata sa vanjskim titlovima. Opsirnije o tome odnosno tutorijal imas na livadi

bko

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 21:30
Hvala! zanimalo bi me još sa kojim programom mogu napraviti DVD Authoringa ali da mogu imati i više titlova.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 22:07

E Sorry nisam krivo sam pročito.E Baš sam našo na bug Cd jedan program za to Cucosoft AVI to VCDDVDSCCD 3.55.Neznam kakav je ali jebiga barem sam ti dal jedan prijedlog

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 22:19
Hvala ! Probat ?u i njega pa ?u ti javit.
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 22:56

Originalno postovano od strane Jure Jure piše:

Hvala! zanimalo bi me još sa kojim programom mogu napraviti DVD Authoringa ali da mogu imati i više titlova.

Hi

Spruce DVDMaestro. Snjim mozes napraviti sve sto poželiš.Od puno titlova do par zvukova, par filmova na 1 dvd-e do izrade menua- Znaci to je to sto trazis :)

SAmo mala npomena. Ne radi pod win98 i winme.

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 00:43

Najlakše ti je skopirat DVD!!

Nevidim razlog zašto od Avi raditi DVD!!!

Ajde da mi netko već odgovori na to pitanje!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 21:30
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Najlakše ti je skopirat DVD!!

Nevidim razlog zašto od Avi raditi DVD!!!

Ajde da mi netko već odgovori na to pitanje!!!

Hi

Zato sto stavim 4 avia na dvd-e i to ostavim u ladici i klinci kad oce nesto gledat to stave u dvd-e i gledaju. Pogotovo crtice. Oni neznaju upalit tv-out na kompu i razvuc kablove pa da gledaju tako.

Eto zato ja to radim i kukam sto mi DVD-RW pucaju nakon par snimanja jer su nekvalitetni.

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 23:04
vcd snimiš na obićni medij i isto tako djeca gledaju(2,2kn)
Kapetan Kuka
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 10:05

Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

vcd snimiš na obićni medij i isto tako djeca gledaju(2,2kn)

da al filmovi nisu bas 80min sto znaci da mi treba 2-cda a na dvd-e mi stane do 300min filma a dvd-e sam platil 10kn pa me kosta isto a ne moraju mjenjat cd-e :))

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 10:38
ali cekaj sta ti dvd player cita avi na dvd-u?
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 14:48

Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

ali cekaj sta ti dvd player cita avi na dvd-u?

Ne. Prebacim avi u mpeg2 i to u orginalnoj rezi .To traje oko 20minuta i to zaprzim na dvd i to moj quadro 900 cita bez problema, ili ga pretvorim u pravi dvd format i to je onda DVD koji cita bilo koji linijski player.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.