Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s grafičkom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s grafičkom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vatrogasac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vatrogasac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s grafičkom
    Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 00:23
Zapravo nisam 100% siguran da li je grafička problem,ali da krenemo redom...
Prije 3 tjedna sam kupio Gainward geforce 6800 gs 256mb.Stavio ju u komp i onda vidio da mi treba i jače napajanje(imao sam staro od 300w,valjda)pa sam kupio novo maxtor 550w(navodnih,tako piše na njemu).Počeo sam odmah igrat sve nove igre,oblivion,prey,ubersoldier itd.i u svakoj igri,nakon 10-tak min.igranja izbaci me na desktop!Koristim xpsp2,zadnje drivere koji su izašli,ne znam u čemu je problem?

Konfiguracija:Pentium 4,2.66ghz ,512mb ram
Kristinka - plava i vitka streberica. Gricka glavicu kao mrkvicu. Voli igre uciteljice i ucenika. Prostor je u ZG.   
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 00:26
di si care!
problem je sto nisi kupio ati graficku
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vatrogasac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 00:28
prasac jedan!

vise mi se svida nvidia!
Kristinka - plava i vitka streberica. Gricka glavicu kao mrkvicu. Voli igre uciteljice i ucenika. Prostor je u ZG.   
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 00:41
a nemas pojma  neg de mi reci koliko si dao za to napajenje?
kad si vec uzimao trebao si uzeti Tagana sa stvarnih 380w (sto je sasvim dovoljno za to sto imas), nadje se za nekih 480kn i sto je najbolje ne cuje se nista, al bas nista dok radi. kada sam ga prvi puta vidio nisam mogao vjerovat da ima tak dobrih stvari
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vatrogasac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 00:43
e care,pa ne stvara meni napajanje buku,samo me zanima u čemu je konflikt kad ne mogu igrat te nove igre!
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 00:47
ma znam ali ja samo kazem za tagana kako je dobar
i daj reci koliko si para dao za to napajanje, bas me zanima
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vatrogasac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 00:49
178kn
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 01:03
stvarno nije puno
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 01:12
Najvjerojatnije driveri, probaj razne kombinacije drivera. A opet, uvijek postoji mogucnost da se ploca i graficka ne vole... al reko bi da su driveri, ako si mozda imao prije ati graficku obavezno ocisti komp sa driver cleanerom od ostataka...
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 01:20
imo je isto nvidiu, a i reko je da je skidao zadnje drivere
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 09:25

bas u svakoj igri te izbaci? i to tocno nakon 10 minuta ili?

ja mislim da ti si doso tu na forum zaje****t sa laznim pitanjima. e pa bas da te iz svake igre izbaci, e to ti ne vjerujem.

snimaj si ponovo windowse k vragu... a potom prvo snimi najnovije drajvere za maticnu, potom DIRECTX najnovoji i onda za graficku... i ak te opet bude izbacivalo, predji na playstation.... ajd bok

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vatrogasac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 09:56
da pametnjakovicu,nemam pametnijeg posla nego da tebe gnjavim s takvim pitanjima

napravio sam sve od navedenog,toliko da znaš,ali ista stvar!
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 10:50
Originalno postovano od strane Darius Darius piše:

imo je isto nvidiu, a i reko je da je skidao zadnje drivere

E pa mozda bas ti zadnji driveri zezaju, nek proba sa nekim starijim. Ja recimo sa svojom starijom grafickom nisam mogao nista igrati sa novim driverima samo sa onima koje sam dobio u pakovanju,
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 11:59

ispricavam se vatroprasac.... ups, ovaj, vatrogasac

pokusaj vratit staru graficku ako je jos uvijek imas. ako s njom sve radi, onda ti se kolju maticna i graficka i nest ces morat da mijenjas

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vatrogasac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 14:27
dobro,hvala svima!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.