| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Voicemails for Isabelle (2026) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Voicemails for Isabelle (2026)Objavljeno: 3 sati 7 minuta , u 02:06 |
|
Film koji predugo traje, a u dobrom dijelu imamo degutantno loš humor i jako usiljenu glumu Zoi Dojč. Njoj će uloge promiskuitetne drolje da postanu zaštitini znak, što je šteta, jer sam, nekako, mislio da ima potencijal za mnogo više. Kapiram da je odlučila da se proslavi u romantičnim komedijama, ali niti vidim nešto komično, a ono što bi trebalo da je romantično bude ubijeno ovim nekomičnim. Film koji je zamišljen tako da balansira između tragedije, drame, romantike i komedije, a na kraju je preovladala tragedija, ali ne u žanrovskom smislu. Kad sam vidio cover filma, pomislio sam da je na njemu Sofija Karson, pa sam se naglo uzbudio i jedva čekao da odgledam film, misleći da će ovo da bude nešto vrlo interesantno, emotivno, slatko, romantično... Ali čim sam vidio Dojčevu, znao sam odmah kakav će film da bude. Gotivio sam je mnogo do skoro, malo zbog njene majke, malo zbog potencijala i šarma, ali ne mogu ja ovu njenu prenaglašenu glumu više. Što se mene tiče, ona ide u pogrešnom smjeru i želim joj da se što prije nađe u ozbiljnoj ulozi u ozbiljnom filmu, sa ozbiljnom tematikom. Da film traje 80 minuta, bio bi mnogo podnošljiviji...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |