Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voicemails for Isabelle (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Voicemails for Isabelle (2026)

Voicemails for Isabelle

Voicemails for Isabelle (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Voicemails for Isabelle

Godina:

2026

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

118 min

Režija:

Leah McKendrick

Scenarij:

Leah McKendrick

Glavne uloge:

Gil Bellows
  >  Dad
Tanis Dolman
  >  Mom
Nick Offerman
  >  Chef Bastien
Calix Fraser
  >  Colin
Alice Comer
  >  Young Jill
Raine Mateo
  >  Jessa
Elijah Carnazzo
  >  Tour Guide Walter
Harry Shum Jr.
  >  Andy
Iris Everly
  >  Young Isabelle
Megan Danso
  >  Zella
Ciara Bravo
  >  Isabelle
Leah McKendrick
  >  Breeda
Nick Robinson
  >  Wes
Zoey Deutch
  >  Jill
Lukas Gage
  >  Arthur
Sam Krochmal
  >  Kirby
Zenia Marshall
  >  Brittani
Toby Sandeman
  >  Tyler

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Voicemails for Isabelle (2026)
    Objavljeno: 3 sati 7 minuta , u 02:06
Film koji predugo traje, a u dobrom dijelu imamo degutantno loš humor i jako usiljenu glumu Zoi Dojč. Njoj će uloge promiskuitetne drolje da postanu zaštitini znak, što je šteta, jer sam, nekako, mislio da ima potencijal za mnogo više. Kapiram da je odlučila da se proslavi u romantičnim komedijama, ali niti vidim nešto komično, a ono što bi trebalo da je romantično bude ubijeno ovim nekomičnim. Film koji je zamišljen tako da balansira između tragedije, drame, romantike i komedije, a na kraju je preovladala tragedija, ali ne u žanrovskom smislu. Kad sam vidio cover filma, pomislio sam da je na njemu Sofija Karson, pa sam se naglo uzbudio i jedva čekao da odgledam film, misleći da će ovo da bude nešto vrlo interesantno, emotivno, slatko, romantično... Ali čim sam vidio Dojčevu, znao sam odmah kakav će film da bude. Gotivio sam je mnogo do skoro, malo zbog njene majke, malo zbog potencijala i šarma, ali ne mogu ja ovu njenu prenaglašenu glumu više. Što se mene tiče, ona ide u pogrešnom smjeru i želim joj da se što prije nađe u ozbiljnoj ulozi u ozbiljnom filmu, sa ozbiljnom tematikom. Da film traje 80 minuta, bio bi mnogo podnošljiviji...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.