| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zwei Staatsanwälte AKA Two Prosecutors (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zwei Staatsanwälte AKA Two Prosecutors (2025)Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2026 u 08:47 |
|
Opis je ok. Jedan vid političke drame rađene na osnovu romana, doba Velike čistke (terora, znamo kako su i šefovi NKVD-a prošli , a išta je bilo godinama unazad) . Meni je fino snimljen film. I estetika, boje i tišina, kamera, gluma, dijalozi sve mi je to ok. Hladan i sumoran film. Fin je i naslov. O dešavanjima se dosta čitalo , tako da tu nema ništa novog, Šta bih voleo da se ne odnosi na taj period, da je izmišljeno slično kao u `Death and the Maiden` i još nekim filmovima, i ovako šalje uvid i poruku, ali mislim u drugom slučaju bila opštija, autoritarnost, politička i društvena represija,šta je policija javna ili tajna radila, strah i muke ljudi itd. Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
krivalek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2026 u 18:17 |
|
Gde mogu da skinem ovaj film?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |