Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji filmovi koji ste pogledali
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji filmovi koji ste pogledali

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Crips View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 20:37
Shawsank redemption je odlican film definitivno meni medu prva tri zajedno s J.F.K. i Genijalan um.A za Shawsank redemptin nemam rijeci film se stvarno mora pogledati ko jos nije film je ja mislim dobio dva oscara.
somebody stop me
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 20:51
moj glas za phone booth
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 23:15
Phoone Booth je jedan od boljih novijih filmova, takodje drama Remember the Titans je neprevazidjena
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 23:32

Meni jedna izvrsna komedija:

Rat Race!

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 00:09
From Dusk Till Dawn-Od sumraka do Zore ali prvi dio
Fission Maild
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 00:17
Teško je odrediti samo jedan...zato evo ih nekoliko:Bravehart,Shawsank redemption,
Usual suspects....dosta mi ih pada na pamet,ali sve je stvar ukusa...
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 00:57
The Goonies --- jel se itko sjeca ovog filma richarda donnera? --- bas sam ga slucajno pogledao prije par dana i odusevljen sam kao kada sam bio klinac....tko ovaj film nije volio kao klinac nije imao djetinjstvo, a tko ga ne voli kao stariji - taj je vec odavno umro...
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
HrSb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HrSb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 11:42

Lord of the rings-Return of king

Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 11:50
moram se sloziti da mi je rat race jedna od boljih komedija koje sam pogledo nedavno(smijeh do suza).A gooniese sam isto nedavno pogledo jos uvijek mi je dobar najbolji film mi je ko klincu bilo.Ma jos uvijek je odlican cito sam da se snima nastavak s orginalnom postavom.Spielberg ce opet bit redatelj.
somebody stop me
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 20:02

Originalno postovano od strane Ash_ Ash_ piše:

The Goonies --- jel se itko sjeca ovog filma richarda donnera? --- bas sam ga slucajno pogledao prije par dana i odusevljen sam kao kada sam bio klinac....tko ovaj film nije volio kao klinac nije imao djetinjstvo, a tko ga ne voli kao stariji - taj je vec odavno umro...

Znate kad ljudi prièaju o nekom omiljenom filmu pa kad pretjeruju koliko su ga puta gledali? E ja sam doslovno ovaj film kao klinjo gledao bar 5 puta tjedno! Ozbiljno.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 21:23
mala pogreska donner je reziro gooniese ne spielberg.Ali ce spielberg najvjerojatnije nastavak.
somebody stop me
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 22:07
ŽAO MI JE ALI NIŠTA OD GOONISA SVE PROPALO ŠTO SE TIÈE NASTAVKA.I MENI JE FILM OK,SAMO FILM IMAM VHS-RIP.JEL IMA NEKO DVD-RIP PA DA SE DOGOVORIMO?
Na vrh
czeljko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj czeljko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 10:36

HORROR- The Shining

KOMEDIJA- A life of Brian, Dr. Strangelove

AKCIJA- Die Hard

TRILER - Sedam

SF - Brazil

DRAMA - Barton Fink

Ima ih masu dobrih.

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2004 u 22:46
Baš sam danas pogledo film tj omnibus 10 minutes later.Preporuka
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 00:06

Evo sad pogledah i još sam pod dojmom Shawsank redemption-a. Strašno dobar. AL taj Morgan Freeman zna glumit (Seven, Robin Hood, Along Came a Spider,.....)

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 01:48

je je je shawsank redemption je uvjerljivo najbolji kingov film a nije horror - bolji je i od the shining po meni....ali tu je robbins odglumio bolje od freemana...

sto se tice the goonies 2 - ja nisam ni znao da planiraju nastavak pa sam se razveselio, ali nakratko -  iliesos mi je to pokvario (hehe), pa sam malo pronjuskao na netu i vidio da je film u planu (zadnja vijest o tome je 12. mj. 2003.) - ali nigdje ne pise da je projekt propao - zato NADAM SE DA CE DOBIT DONNER I SPIELBERG DOZVOLU I DA CEMO UZIVATI U NASTAVKU

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 01:52

samo zelim jos spomenuti film koji sam vec spominjao u rubrici HIT FILM - zove se donnie darko - stvarno vam ga od srca preporucujem i ako naletite na njega nemojte ga preskociti - to je jedan od najboljih i najinteligetnijih filmova koje sam ikada gledao...

P.S.:dali ga je itko gledao??bas bi zelio cuti komentare od vas...

&
Na vrh
czeljko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj czeljko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 11:31
Ja sam ga gledao i dobar je.
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2004 u 21:09
prije negdje par mjeseci sam pogledo donnie darko to mi je film ok postavlja nekoliko pitanja a to mi se najvise svida
somebody stop me
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.