| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Avengers: Doomsday (2026) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2475 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2026 u 11:53 |
|
Kako je ostario, kad je u trejleru mladić u najboljim godinama? Ko je onda preminuo, ispada da je i Thanos živ, a da je Iron Man postao Doctor Doom. Falcon postao kapetano, ko će sa kim još da se menja? Opet multiuniverzum, ne razumem? |
||
|
What I see is insanity!
Whatever happened to humanity? |
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2026 u 12:27 |
|
|
On nije, samo je ostario i predao stit Semu Wilsonu i on je Kapetan Amerika. Ne gledam trejlere, ali mladic ne moze da bude na pocetku, mozda iz multiverzuma. Rekoh Iron Man nije Doktor Dum, u strupu je bilo obrnuto, ali to ima svoju pricu. Tanos u stripu nije umro u tom dogadaju , ali se i on se vracao iz mrtvih, eto i u ovom stripu na kom je radjen film , umro je u najnovijem stripu od ove godine. U filmu jeste, ali posto je povezan sa Death on se moze vratiti to je caka, a drugo resenje je opet multiverzum. Fora u ovim zezancijama je strip, MCU i multiverzum. Tako da ne treba obracati neku veliku paznju. |
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2475 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2026 u 14:35 |
|
|
Miks svega i svačega, da sam još čitao i stripove glava bi mi eksplodirala.
Ne znam na šta će ovo da liči, vidim da su ubacili i Čoveka Mrava, koji je po meni najnezanimljiviji lik koji je ekranizovan. Ubacili Profesora X, pa i on je mrtav! Mislim da će Wulverin spasiti svet na kraju.... |
||
|
What I see is insanity!
Whatever happened to humanity? |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |