| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Avengers: Doomsday (2026) |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2384 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Avengers: Doomsday (2026)Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2026 u 18:41 |
||
|
Napokon!
Kako će se iznenaditi Tor i Kapetan kad budu ukapirali da je Tony Stark živ i da je prešao na tamnu stranu, auuuuu!!!
Sjajno!
|
|||
![]() |
|||
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2026 u 22:51 |
||
|
Ima da se načekaš Mizi...
Release date December 18, 2026 (United States) Country of origin United States Language English Also known as Avengers 5 |
|||
![]() |
|||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2026 u 22:55 |
||
|
Znam ko se neće iznenaditi.
Taj neko je ja, gadljivo mi je nasilno ubacivanje x-men (samo zato što se x-men i dalje prodaje). |
|||
![]() |
|||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2384 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2026 u 19:02 |
||
|
Kako to da je Kapetan opet u filmu kad je naprasno osedeo, napunio 130 godina i umro na kraju Endgame?
Ne znam sudbinu Tora, nisam gledao Ljubav i Grom, pa se ne čudim otkud on u ovom nastavku. Odakle sad Profesor i Magneto, Profesor je umro u filmu Logan, a Magneto je negde otišao, ne znam ni ja gde? Da li će ovde opet da se majemo sa vremenske zone, petlje, multiuniverzume, bajanja, vračanja? I najvažnije, koji genijalac je uzeo Tonija Starka da glumi Viktora Duma Vona, a bio nekada glavni u Avendžerima kao Ajron Men? Helou, da li je AI pisac scenarija? Saraniše AjronMena, a sad će da vaskrsne kao Doctor Dum aka Propast. Gde je logika? Ako se neko razume u ovu tematiku, molim da obrazloži moja pitanja i objasni? |
|||
![]() |
|||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2026 u 20:11 |
||
|
Paralelni univerzumi. Danas sve franšize imaju paralelne univerzume i putovanje kroz vreme. Cenim da čak i oni koji prate sopstveni kontinuitet sada imaju nepregledne tabele bespotrebnog komplikovanja. ![]() |
|||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2026 u 02:42 |
||
|
Dramaturški, meni najgora zamisliva varijanta biva ikakvo petljanje sa multiverzumom/paralelnim svetovima, na taj način baš sve postaje moguće, šta uopšte tada ima težinu, ulog. Možda se i može izvući kakva priča, zaplet iz tako čega, no meni je i sama pomisao na obrte takvog tipa odbojna. Pišem generalno, Marvel me svakako ne zanima iz previše razloga, samo kažem zašto ja tako nešto ne bih mogao da gledam. Propustih poslednjih 20ak ionako.
|
|||
![]() |
|||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2026 u 16:41 |
||
|
Mozak će da mi iscuri kroz oči, uši i nos od recikliranja....
Onoliko brojeva, počevši od Venoma, Silver Surfera i Mandraka, da oni ne mogu bre da naprave neku wow priču, onoliko heroja i antiheroja, da bi se opet bavili multiuniverzumom, helou??? Kako sad nema Strejndža, Vižiona, Tanosa, Ultrona, Dr Spire i ljudskih bića, gde su iščezli??? Bitno je da su metnuli Antmena, jednog od najdosadnijih likova iz sveta stripa kojeg sam gledao, smor težak. Da li će Wulverin opet iznova i zauvek da se pojavljuje, dok Hju Dž. ne napuni 98 godina? Kako Dr. Doom od Tony Stark aka GvozdeniČovek, KAKO??? Onolika Nesvetašuma, onoliko perspektivnih glumaca i glumica, oni uzimaju Džuniora koji je bio gud gaj da igra bed gaja??? Ima li neko mlađi i iskusniji, ima li bolji zločinac od Duma, ima, ima, ali neće da ga ubace (Krang). |
|||
![]() |
|||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2026 u 21:32 |
||
Mada je Dum fantastičan zlikovac ako se dobro upotrebi, ali ne deluje da oni išta umeju dobro u poslednje vreme. Ako si mislio na Kranga iz Dimenzije X, nije ta franšiza i još uvek čeka da mu Saki napravi telo. ![]() |
|||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|||
![]() |
|||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2026 u 22:19 |
||
Na njega, taj brejn ludi. I još jedan negativac je neprevaziđen, Badža iz Popečeya.
|
|||
![]() |
|||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 8 sati 19 minuta , u 16:14 |
||
|
Ka će trejler aman???????
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |