| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Oskar za najbolji film van engleskog govornog područja (17.12.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Oskar za najbolji film van engleskog govornog područja (17.12.2025.)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2025 u 11:00 |
|
Heldin mi se svideo, nisam hteo da pisem delim misljenje oko komentara. Sirat lepo filmsko iskustvo. Bas mi je prijao. Tu i napisah koju rec. Nemacki Sound of Falling, dobro snimljen na autorskom gledao, fino. Iranski It Was Just an Acccident dobar , ceka se fin snimak i prevod, volim rad Panahia i njegova ostvarenja, Korejski nije mi se sve svidelo ali ok , sto Vracarac rece zanatski je to uradjeno fino, pa zna Park Chan-wook posao. Argentinski, japanski i tajvanski mi deluju zanimljivo i to bih pogledao. Ne znam sta da mislim za Irak i tortu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |