Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mizi sretan rođendan
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mizi sretan rođendan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mizi sretan rođendan
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2025 u 23:29
zurajasr_drugarzuraja
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2025 u 23:42
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 02:06
Hvala!!!

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 11:47
Miziii Sretan ti rodjendan,da mi ostanes isti uvek ,sve najbolje ti zelim!!!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 12:33
Hvala brate, jedini me gotiviš, i Papi, ovima ostalima smeta moj vajb.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 12:38
sretan rođendan
Aaa?
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 13:07
Ma gresis Misi gotivi te vecina ali jbga umes da izazoves reakciju sa nekim stavovima i komentarima,ali realno to si i hteo. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 13:10
Hvala brgljez!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 14:02
Srećan rođendan, drugar, sve najbolje :skočko, skočko, zvezda, srce:
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 15:32
Papiiiiii, pozdrav!!!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 16:53
Srećan rođendan Mizi i sve najbolje!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 17:03
Hvala Alex Clockwork!

Na vrh
Boris-HA View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boris-HA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 17:57
Ко их Је.Еее.Бре е Мизи, Добар си ти Човек. Пратим те ја, мислим шта радиш на Сајту  Titlovi.
Живео и Весео био.
Да и Срећан ти Рођ...Thumbs UpThumbs UpThumbs Up!
2025 - Max
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2025 u 23:59
Eeeee, Boki, hvalaa brateeeee!!!!!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2025 u 18:50
Ja li bilo štete, ja li štete bilo nije? Kakvi su izveštaji sa ratišta, kako si se proveo, kakvu rezoluciju napravio, čemu sada težiš, kao novi, minimalno stariji Mizi? 🙂

Di su ga torte i kolači? Jede mi se koziji sir doduše, ne bih se mnogo branio ni od kakve pilećine na žaru. 😌 Krompirići uvek idu uz sve. Kažem samo, onako, vikend sanjarenje, šta ima veze, sanjao sam i grđe. 😂
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2025 u 19:14
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Ja li bilo štete, ja li štete bilo nije? Kakvi su izveštaji sa ratišta, kako si se proveo, kakvu rezoluciju napravio, čemu sada težiš, kao novi, minimalno stariji Mizi? 🙂

Di su ga torte i kolači? Jede mi se koziji sir doduše, ne bih se mnogo branio ni od kakve pilećine na žaru. 😌 Krompirići uvek idu uz sve. Kažem samo, onako, vikend sanjarenje, šta ima veze, sanjao sam i grđe. 😂

Samo mir i stabilnost propagiram, ništa me drugo ne interesira.
Sve pojedeno, ostale samo koske.
Još sam mlad, mogu da pogrešim.
Na vrh
shomi22 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shomi22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2025 u 19:22
zurajasr_drugarzuraja
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2025 u 19:22
Mir je oki, stabilnost je nedosežna, ja kad bih bio stabilan, pa, to više ne bih bio ja 😂

Dabome, život je svakako tek pred nama, dobri Mizi, ima dana a i čemu planovi, rezolucije, kao pa da znamo di bijemo. Samo inercija, impuls, pa šta bude. Plan more biti zanimljiv samo eto da se potom smejemo životnom smislu za humor 🤣

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2025 u 19:27
Shomy22, hvala!

Papi, sve to može biti, a i ne mora.
U skladu sa raspoloženjem, čuvamo se od zla i begamo u virtuelni svet, ali ne smemo da zaboravimo da smo samo ljudi.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2025 u 19:40
Bome, ne begam ti ja ikuda, po internet mašini čak i manje, preko glave mi je ekrana ionako, ne piše mi se, još daleko manje čita po netu, ma ni filmove ne otimam, niti stignem da odgledam ono što i otmem tu i tamo. Doš'o tek da ti čestitam imendan. Moja priča oduvek i bila ista, vol'o filmove, vol'o da pišem, ispunjavala me je ta kombinatorika, poturim usput, na kvarno, u pisaniju ogroman deo sebe, ono što jesam, pa kud koji, mili moji. Meni puna kapa ionako. Di ću begati od sebe. Tu spasa nema, onlajni još i manje, fuj kaka 😂 Idem slušam glasno narodnjaci, vampiri i vukodlaci, popi'm treću kafu, kukala mi majka i želudac mi, i da volim najviše jednu Lelenu, ako me istrpi i ona takvog. Ostaj mi dobro i veselo, uvek svoj, dobri Mizi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,174 sekundi.