| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A House of Dynamite (2025) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1540 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 08:08 |
|
rotten
E pa sad jeste da je Mizi opsednut Kjubrikom ali Kathryn Bigelow ne da je puno slabiji nego uopste ne mogu da se porede koliko je Kjubrik bolji autor. Ima i on svojih losih filmova ali ima i vrhunskih koji ulaze u kategoriju ponajboljih u istoriji filma, dok Kathryn nema nijedan ni blizu toj kategoriji,Strange days mi mozda i najbolji ali i tu sam subjektivan posto je u pitanju SF.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 12:09 |
|
Ja ne znam ni što se pominjao Kjubrik. Za poređenje mi nisu. Što se Kentrin Bigelou tiče, sećam se od pre tri njena filma Point Break, Blue Steel i Strange Days koji mi je i najviše prijao. Šta znam politika, rat kao teme, Irak, Osama, pa to sam i prestao da gledam, ti filmovi mi nisu legli. Detroit sam davno počeo da gledam i zaspao i nisam nastavio, to ću verovatno pogledati. A što se ovog filma tiče napisao sam utisak. Dakle tu je da zabrine, i da su svi u bilo kom scenariu na gubitku, nije bitno ko , svi stradaju, direktno, indirektno, nije bitno.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 13:23 |
|
Pa IgaBiva ga pomenu u recenziji uporedjujuci sa Dr Strange love ... ,i tu je sve krenulo
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 13:25 |
|
Mizi se tu nasao pogodjenim jel naravno Keti nikad ne bih mogla
![]() ![]() sletanje na Mesec da snimi
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 14:07 |
A to je razlog, sad se setih , pa da ja i postavih klio iz South Park-a , iz epizode ` a Ladder to Heaven`, Japanci kad izveštavaju i kad se takmiče ko će prvi napraviti i doći do ...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77263 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 14:25 |
|
I ne samo Igino pominjanje, Noah Oppenheim, scenatista, je opsesivno zaljubljen u Dr Strangelove, Bigelowica ga takođe smatra jednim od njoj najdražih filmova, i bitnije, smatrala je da sama tema nije dovoljno čačkana u današnjin filmovima, uprkos konstantnoj važnosti iste. Dobro, ovo nije satira, but still...
Usput, ja pa volim, ludo, Near Dark,dok sam neizlečivo zaljubljen u Point Break, koji mi je pa na svoj način povezan sa opet jednim od meni najdražih filmova, Big Wednesday. Volim Bigelow, žao mi je što se potom vezala za meni manje zanimljive teme, uprkos kojima je i dalje vidim kao jednu od meni najdražih rediteljki. Ovaj pa vrlo dobar, ne više od toga, ne troše mi se reči. Ažurirao puppet_master - 11.Studeni/Nov.2025 u 14:32 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2025 u 20:57 |
|
Near Dark ,zaboravio o čemu se radi.
Point Break se sećam i kad sam išao na projekciju, ako me sećanje dobro služi zvao se `Zločin na talasima`.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77263 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 00:29 |
|
Imaš lep osvrt na Near Dark u temi dotičnog filma 😌😛
|
|
![]() |
|
valerij-sjekloca
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Studeni/Nov.2025 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 01:50 |
|
Sama ideja filma je zamišljena kako treba ali tu se negde nešto zamutilo i zagubilo. Ubačeno je gomila nepotrebnih priča i scena u želji da se dobije nekoliko paralelnih priča sa nekom emocijom u filmu gde emocija ne treba da bude. Finalno se dobilo jedno ispodprosečno ostvarenje, sa prilično nerealnim događajima. Jedna raketa sigurno neće zaplašiti kompletnu USA odbranu, čak lično mislim da bi im i Rusi pomogli da je sruše i šanse da doleti do Čikaga su ravne nuli. Još manje šanse su da zbog jedne rakete USA pokrenu masovni nuklarni udar jer koliko god smatrao tu naciju retardiranom, toliko ipak nisu jer znaju da odgovor sledi iste secunde kada oni započnu a to bi bio kraj za ceo svet. Tako da sve u svemu ovo je populistički film nastao u ovom suludom vremenu u kojem trenutno živimo, napravljen za političke potrebe, bez jasne priče i još grđe bez realnog kraja priče, mada su takvi većina njihovih filmova u poslednje vreme.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 07:46 |
Pogledaću ga ponovo, a pročitaću nakon toga i osvrt
. |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2476 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 19:53 |
Kome odgovaraš brate, vidiš da se mukica registrovao samo da bi me bocnuo, i odbranio neodbranjivo, a zapravo je to neki član koji me ne miriše, pa jadničak morao da napravi novi nalog da bi mi se suprotstavio, ćaci nemoćni. Ja takve šaljem u orbitu, kao Kjubrik Oldrina, iz studija.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2476 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2025 u 19:54 |
Da je mlađa 50 godina imala bi šta da snimi pametnije i obrazovanije, npr.... ![]() Ažurirao Mizi - 14.Studeni/Nov.2025 u 18:35 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |