Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi.com Jellyfin plugin dostupan (02.10.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi.com Jellyfin plugin dostupan (02.10.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
maatko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maatko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2026 u 20:11
Nova verzija plugin je izbacita v1.2.1. Ona primarno radita za jellyfin 10.11.* tako da ako niste već na toj verziji preporucujem da nadogradite jellyfin. Napravio sam kompletan recode plugin-a i odma uz to popravio dosta bugova koji su bili prisutni, a jedan od tih je bio problem sa authorizacijom. To je sada sve riješeno. Što se tice emby to je sljedece na redu, mozete uskoro ocekivati i plugin za to.
Na vrh
neno20st View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neno20st Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2026 u 10:21
Ok, evo moj review. Nakon urednog spajanja i traženja titlova pretraga uredno radi. Kod svih skidanja titlova mi Jellyfin javlja "Download quered" međutim nekada se titl snimi u priradajucu datoteku a nekada ne. Koristim zadnje verzije i Jellyfina i plugina. Ovo je log sa jednim ispravnim i jednim neispravnim skidanjem:

[2026-02-05 10:05:50.707 +01:00] [INF] [61] Emby.Server.Implementations.HttpServer.WebSocketManager: WS "172.17.0.1" closed
[2026-02-05 10:05:50.833 +01:00] [INF] [65] Emby.Server.Implementations.HttpServer.WebSocketManager: WS "172.17.0.1" request
[2026-02-05 10:05:50.990 +01:00] [INF] [61] Emby.Server.Implementations.HttpServer.WebSocketManager: WS "172.17.0.1" closed
[2026-02-05 10:10:15.120 +01:00] [INF] [52] MediaBrowser.Providers.Subtitles.SubtitleManager: Saving subtitles to "/2TB-Serije/Fallout/Season 2/Fallout.S02E01.2025.The.Innovator.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264-GP-TV-NLsubs.srp.srt"
[2026-02-05 10:12:03.978 +01:00] [ERR] [82] Jellyfin.Api.Controllers.SubtitleController: Error downloading subtitles
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at System.Runtime.CompilerServices.ConfiguredAsyncDisposable.DisposeAsync()
   at MediaBrowser.Providers.Subtitles.SubtitleManager.TrySaveSubtitle(Video video, LibraryOptions libraryOptions, SubtitleResponse response)
   at MediaBrowser.Providers.Subtitles.SubtitleManager.TrySaveSubtitle(Video video, LibraryOptions libraryOptions, SubtitleResponse response)
   at MediaBrowser.Providers.Subtitles.SubtitleManager.DownloadSubtitles(Video video, LibraryOptions libraryOptions, String subtitleId, CancellationToken cancellationToken)
   at Jellyfin.Api.Controllers.SubtitleController.DownloadRemoteSubtitles(Guid itemId, String subtitleId)
[2026-02-05 10:13:01.751 +01:00] [ERR] [82] Jellyfin.Api.Controllers.SubtitleController: Error downloading subtitles
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at MediaBrowser.Providers.Subtitles.SubtitleManager.DownloadSubtitles(Video video, LibraryOptions libraryOptions, String subtitleId, CancellationToken cancellationToken)
   at Jellyfin.Api.Controllers.SubtitleController.DownloadRemoteSubtitles(Guid itemId, String subtitleId)
[2026-02-05 10:18:43.696 +01:00] [ERR] [85] Jellyfin.Api.Controllers.SubtitleController: Error downloading subtitles
[2026-02-05 10:18:45.278 +01:00] [ERR] [90] Jellyfin.Api.Controllers.SubtitleController: Error downloading subtitles

Na vrh
maatko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maatko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2026 u 19:06
Poknuo sam update, to se dogada kada sistem ne prepozna format epizode, vecina serija ne netu su u formatu S01.E01, medutim postoji dosta titlovi koji ne prati taj format i dolaze u raznim formatima kao sto su 1x1, s1-e1. Ja sam pokusao prezonati sve te formate medutim uvijek se nadu neki koji promaku. Lupi update na plugin i probaj ponovo skinuti titl. Javi u pm ako sta pode po krivu

Na vrh
kikinjo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kikinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2026 u 20:26
Matko ako ti treba tester za Emby slobodno me cimni... no sve je isto ko i na jellyfinu :)
Na vrh
tkoucinauci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tkoucinauci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2026 u 23:27
@maatko molim Te pomoć. Pokušavam napraviti update s verzije 1.1.2.0 na najnoviju 1.2.2.0. Napravio uninstall, uklonio repo, restart, dodao repo, i iako kada otvorim link vidim da sadrži najnoviju verziju meni i dalje se želi instalirati samo stara 1.1.2.0. Pokušao svašta, ručna instalacija .zip i raspakiranog zip u plugin dir, ali ništa ne pojavljuje se. Nešto radim krivo, ali ne znam što...

Edit: riješeno. Bio sam na verziji jellyfina 10.11.4 i nije radilo. Prelaskom na 10.11.6 sve radi. Pretpostavljam da se radilo o zadanom "targetAbi": "10.11.5.0"

Ažurirao tkoucinauci - 13.Veljaca/Feb.2026 u 23:59
Na vrh
kikinjo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kikinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2026 u 12:38
hoce li taj emby plugin vise.....
Na vrh
streamer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streamer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2026 u 12:49
Dobar dan, prestao mi je automatski skidati prevode, radim pretragu kroz Jellyfin, kaže "nema rezultata", pretražim ručno na WEBu, ima. Savjet, pomoć? :D
Na vrh
Ljopa87 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ljopa87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2026 u 11:02
Vidim da je tema malo zamrela, ali potrudicu se da je ozivim.

Danas sam se registrovao i skinuo plugin. Pokusavam da namestim da radi, ali generalno imam problema.

Imam From epizodu i filename je formata "From.S04E01.1080p.x265-ELiTE.mkv" i ne pronalazi ni jedan prevod. Na sajtu ima jedan hrvatski, srpski, i slovenacki. Ni za jedan od tih ne pronadje prevod. Grim ima File name "Grim - S01E01 - Pilot", za hrvatski nadje 5, za srpski nadje 1.

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2026 u 21:20
U pravu ste, malo sam istraživao na bazi upite i čini se da jellyfin plugin ne ulovi sve što treba.
Javit ću se autoru, nadam se a ćemo to riješiti kako treba.

Originalno postovano od strane Ljopa87 Ljopa87 piše:

Danas sam se registrovao i skinuo plugin. Pokusavam da namestim da radi, ali generalno imam problema.

Imam From epizodu i filename je formata "From.S04E01.1080p.x265-ELiTE.mkv" i ne pronalazi ni jedan prevod. Na sajtu ima jedan hrvatski, srpski, i slovenacki. Ni za jedan od tih ne pronadje prevod. Grim ima File name "Grim - S01E01 - Pilot", za hrvatski nadje 5, za srpski nadje 1.

Na vrh
maatko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maatko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2026 u 15:20
Bacio sam update za plugin, popravio sam dosta stvari. Probaj sada, ako nešto nebude radilo slobodno me kontaktiraj u dm.

Originalno postovano od strane Ljopa87 Ljopa87 piše:

Na vrh
kikinjo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kikinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2026 u 16:13
matko jel bude plugin za emby ?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.