Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nine Bodies in a Mexican Morgue (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nine Bodies in a Mexican Morgue (2025)

Nine Bodies in a Mexican Morgue

Nine Bodies in a Mexican Morgue (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Devet tela u meksičkoj mrtvačnici

Godina:

2025

Žanr:

kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

45 min

Glavne uloge:

Eric McCormack
  >  Kevin
Hari Dhillon
  >  David Malik
Ólafur Darri Ólafsson
  >  Travis Davies
Bradley J. Ibrahim
  >  The Figure
Isaiah St Jean
  >  Emilio
Álvaro Alemán
  >  Billy Spencer
Joana Borja
  >  Beatriz Ortega
Siobhán McSweeney
  >  Lisa Davies
David Ajala
  >  Zack Ellis
Adam Long
  >  Dan Maclean
Peter Gadiot
  >  Carlos
Lydia Wilson
  >  Sonja
Carolina Guerra
  >  Cora De Léon
Deborah Ayorinde
  >  Claire
Ángel López-Silva
  >  Capitan Gabriel Vega

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nine Bodies in a Mexican Morgue (2025)
    Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2025 u 17:43
Solidno, ali ništa više. Pomalo atmosfera serije podseća na Lost. Ipak, prlično jeftina produkcija i ne baš ubedljivi glumci...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2025 u 08:25
Delim mišljenje sa Igom oko produkcije, nije gluma na nekom nivou, kasting i likovi , pa može malo da podseti na Lost. Priča u početku nije ni loša, tj. klasika otvaranje i  , ali podosta će tu biti nelogičnosti kako bude odmicala, i samo razrešenje koje mi je baš loše.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2025 u 11:47
Ali svakako zanimljiva serija,tj. nije dosadna nijednog momenta. Iznenadi me Erick McCormack ,nisam navikao na njegove ovakve uloge.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2025 u 12:24
Ako imas osnovu Agate, voleo bih da su poradili na scenariu, a kako su smislili 6 epizodu, pa i kraj pete,  pa ne znam sta da kazem.
Ja se nesto i ne secam Erick McCormack-a, secam se serije Travelers
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2025 u 12:48
Pa on je glavna uloga maltene,doktor. Nisam ja to gledao kao Agatu cak u stvari nisam ni znao da je po njoj ,vec mi dobra atmosfera ,sta ga znam prijala mi.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2025 u 13:21
Znam, nego nesto se preterano ne secam njegovih drugih uloga trenutno ,rekoh secam se iz date serije, ko ce sve i popamtiti.  Ako ti je prijala, to je najvaznije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.