| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
HELP |
Odgovori
|
| Korisnik | |
baron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Bosnia and Herzegovina Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: HELPObjavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 18:54 |
|
imam program strong dc++ (cuo sam da je dobar za skidanje filmova) kako se koristi i sta su hubovi (može kratko upustvo) jednostavno da li je dc++ dobar sta je bolje ovo ili torrent |
|
![]() |
|
deathangel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 01.Svibanj/May.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 165 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 19:30 |
|
Ja koristim APEX DC++ i odlican je.Isti je princip.Hubovi su serveri sa korisnicima koji sheruju svoje i skidaju tudje(sherovane)fajlove.
Inace APEX DC++ je samo unapredjena verzija DC++(popravljeni bugovi i jos par stvari).Isto tako koristim i torent. Prednost dca(za mene)je sto mnogo vise stvari mozes naci na njemu nego na torentu. Obavezno se konektuj bar na 10 hubova(sto nasih sto stranih) Pozdrav |
|
|
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
|
|
![]() |
|
baron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Bosnia and Herzegovina Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2006 u 19:39 |
|
ama prvi put se susrecem sa tim pojma nemam kako poceti kako pokrenuti ne mora biti ovaj strong moze neki drugi samo mi treba uputsvo kako krenuti
tebi u svakom slucaju HVALA |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |