Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Džim Džarmuš osvojio Veneciju (07.09.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Džim Džarmuš osvojio Veneciju (07.09.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 14:42
Payutti, nećemo da se vredjamo. A tvoja kvalifikacija upravo potvrdjuje ono što si napisao i u prvobitnom komentaru - isključiv si. Ako, imaš pravo na to, samo dok si u granicama pristojnosti, ali ovo za ćaci ti neću oprostiti tako lako 😀

Ažurirao IgaBiva - 10.Rujan/Sep.2025 u 14:52
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 14:55
Ajde, nemoj da si na kraj srca.

A da sam isključiv, ne bi vodio ovako tolerantan dijalog sa ar8c-om. Uvek sam poštovao pravo na različito mišljenje.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 16:11
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Joxere, tako ti je to kad čačkaš mečku

Pa ne čačkam ja, nego Mlečići. LOL
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 17:20

Malo podataka, bez namere da prebrojavam žrtve. U napadu Hamasa zverski je ubijeno 1200 ljudi.

Ovo citiram: "Posle napada palestinskog ekstremnog Hamasa, 7. oktobra 2024. godine, Izrael je pokrenuo vojnu odmazdu u kojoj je do sada u Gazi ubijeno 64.000 Palestinaca, a približno polovina žrtava su žene i deca. U izraelskoj ofanzivi su veliki delovi većih gradova potpuno razoreni, a unutar Gaze je raseljeno oko 90 odsto od ukupno dva miliona stanovnika".

Mislim da je svaki komentar suvišan.

Horor!!! Ali... Uzrok i posledica! Da ne beše onih prvih 1.200 ne bi se desilo ni onih 64.000. O tome mora da misli onaj ko kreće u avanturu!

ar8c, i ja se potpuno slažem sa tobom. Jedino su nam malo percepcije različite.

Sve je to, prijatelju moj, OK! Zajedničko nam je da želimo videti svet bez ratova, gde vlada pravo i pravda, gde cveta ljubav i prosperitet. Utopija nad utopijama Sami, ovako vrteći politiku, baš ništa ne možemo promeniti. Neka svako radi svoj posao i odgovara za ono kako ga radi.

Poštujući sve one najteže teme koje nas tište, da se vratimo ipak na suštinu! Živela nama naša draga umetnost i krenula ponovo napred na zdravijim i inspirativnijim osnovama!

Ažurirao ar8c - 10.Rujan/Sep.2025 u 17:26
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 20:44
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.