| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kljun (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Kljun (2021)Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 21:34 |
|
E ovako. Prvi put sam prekinuo gledanje nakon prve epizode, a posle je proslo i proslo vremena kad sam kao pomisolio nakon trejlera da serija moze da se odgleda, ali sam bas pogresio i ovoga puta je prekinuo nakon pet ja mislim pet epizoda. I molim vas ali molim vas, pustite me toga koja je ocena na IMDb. Ova serija upravo na IMDb ima ocenu 7,1, da da, 7,1. I molim vas, nemojte pogresno da me shvatite nisam ja neki mritelj niti Srbije niti bivse Jugoslavije ali projekti sa ovih prostora....Zaista ali zaista kao da i ono sto je valjalo da je to od pre. Mi umesto da napredujemo mi nazadumemo. I molim vas ali molim vas mi ne mozemo bukvalno da prismrdimo zemljama kao sto su Poljska, Madjarska, Rumunija, pa i Bugarska a i Ceska sto se tice serija. Uvek tu mora da je neka politika kod nas neke pevaljke ubijene ili privedene na saslusanje neki DB, ma ljudi jednostavno ne znaju da naprave projekat. I poslle se nemojte cuditi sto NIJEDAN, da da, NIJEDAN projekat nije NETFLIX a HBO je samo Usp(j)eh i to je to.. A film sa Stalloneom ima ocenu 3 i nesto a ovo izvinite me na izrazu gono od serije ima 7,1. I sta ja sad trebam da od opet se izvinjavam na izrazu na primer od dva govneta, npr Kljun i Ubice mog oca da kazem koje govno manje smrdi ma molim vas. A jos mi i uneli tu Vojvodjansku usporenost kao Subotica. I kako neko moze da napadne neku seriju i da je pritom odgleda do kraja ? Molim vas, neko je na primer bas iskritikovao mini seriju Dexter: New Blood a necu sad da ja branim tu mini seriju jer mi se svidela nego mi nije jasno kako neko odgleda seriju ili mini seriju do kraja a da mu se ne svidja, bas svasta. Serija Kljun-ova kao ovo ovaj kao ono ova kao nesto ovaj kao nesto. Jao Boze Boze pa gde ja zivim i kakav je ovo narod kome je serija Besa vrh vrhova. Pa ja sam tu seriju napustio dok je trajala prva epizoda. I nebitno da li je to Besa, Ubice mog oca ili u ovom slucaju Kljun, narod kao da ne zna da drzi paznju i pricu tokom cele sezone nego se pogube nakon prve dve epizode i naravno tu je milion glumaca da bi imli neku tezgu nesto da zarade jer ne moze da se zivi od pevaca. Ajde kao da ne pominjem ono Vratice se rode jer je to neozbiljna serija ali i tu je milion nepovezanosti i nelogivnosti a da ne pricam kakoi se ne ulazi u ulogu. Enough tj dosta od mene, toliko. Hvala i nemojtye gledati seriju Kljun ili gledajte ako hocete, mozda se vamna svidi. Ukusi i misljenja se razlikuju. Neko recimo ''guta'' zvezde granda i rijalitije i ne menja pink kanala nekome je to vrh vrhova kao Everest ili K2. E bas svasta.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 22:00 |
|
Ne znam zašto se uopšte mrcvariš kada je očigledno da ti ne leži to sve domaće, samo se nepotrebno nerviraš potom.
Pogledam maksimalno jedan domaći film na svake 3-4 god. Mislim da je i to suviše. Pogotovo izbegavam sve to rađeno za tv. Čak i ne ulazim u to ima li kakve vrednosti, nego to sve, najjednostavnije, nije za mene. Iz previše razloga. Pa ih dakle i ne gledam, ne nerviram se, ne zvocam, um i srce su mi vazda na nekom pedesetom mestu, zašto bih sam sebe maltretirao, ionako ne mogu stići da odgledam sve ono što želim, nemam razloga da uopšte isprobavam išta iz ovdašnje tv kuhinje, nisam toga ni gladan. Sve mislim da bi i ti uštedeo sebi vreme i nerve 😂 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2025 u 09:26 |
|
Pa sigurno dvadesetak godina ne pratim domace filmove, naleti tu i tamo po koji, gledao sam krajem osamdesetih i tokom devedesetih, pa i one starije ima stavrno finih, ali jednostavno dosta je tu stvari koje me odbijaju. Koliko se secam u poslednjih nekoliko godina gledao sam samo film `Lihvar` i jos jedan skoro, Vilin je otvorio temu na forumu `Za danas toliko` i dobar mi je film .
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2025 u 17:43 |
|
Koliko se pa ja sećam, gledao sam poslednje "Moj jutarnji smeh" koji me je udavio, i vrlo dobri mada mučni "Teret", ništa novije od 2019.
Možda me nekada nešto i privuče pa i poklonim ponečemu pažnju, nikada se ne zna ali trenutno (poslednjih 25-30 god preciznije) me baš ne privlači i ne interesuje. Ima dana 😌 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |