Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bring Her Back (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bring Her Back (2025)

Bring Her Back

Bring Her Back (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vrati mi je

Godina:

2025

Žanr:

misterij, horor

Trajanje:

104 min

Režija:

Danny Philippou
, Michael Philippou

Scenarij:

Danny Philippou
, Bill Hinzman

Glavne uloge:

Sally-Anne Upton
  >  Wendy
Keith Warrior
  >  Funeral Guest
Sally Hawkins
  >  Laura
Kathryn Adams
  >  Anna
Mischa Heywood
  >  Cathy
Nicola Tiele
  >  Berta
Frances Cassar
  >  Katrina
Stephen Phillips
  >  Phil
Asha O'Connell
  >  Naomi
Jonah Wren Phillips
  >  Oliver
Sora Wong
  >  Piper
Sora Wong
  >  Piper
Amya Mollison
  >  Samantha
Ryan Linton Brown
  >  Kimmy
Brendan Bacon
  >  Anton
Brian Godfrey
  >  Ivan
Olga Miller
  >  Macia
Billy Barratt
  >  Andy

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 15:48
Baš tako odvajkada  motiv i što kaže puppet ko je inspirisao autore FMA, u FMA pokusaj ozivljavanja majke, ovde majke deteta, uz još neke dodatne stvari koje su provukli, isto ritual , i dokle kod ljudi sve to ide kad je tuga, ocaj , itd.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 16:03
Možda ova dvojica i vole mange/anime, gledao sam ih u sasvim drugom predstavljanju, mimo nekakve promocije filma (tada im je bio aktuelan Talk to me) gde su pričali o svemu, spontano. Možda su i gledali/voleli FMA, samo ne mislim da im je ideja krađa, sve i da se potrefilo ponešto

To mi je kao da neko uzme i snimi kakav film sa, šta znam sada, npr motivom "tragične ljubavi" 😂 i onda neko krene "a pa to su ukrali iz -naslov kakve turske melodrame iz osamdesetih-" 😛 hajde karikiram ali tu je negde po suštini. I onda je autor najednom nekakav lopov, možda ni kriv, ni dužan. 😂 Pa zar nije lakše reći da je baza neoriginalna, previše puta obrađena da bi eto ponekome bila potencijalno interesantna. Zašto baš Full Metal Alchemist ili turska melodrama kao osnov 😂
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 16:11
A čuj, kad se nešto "ukrade", evo nek bude kad se posudi, to se onda ili totalno zamaskira ili se napiše inspiriran... nestvarnim događajimka.
A ne da nakon dvije rečenice je jasno da nisu napravili horor inspiriran Antigonom.

E sad, neki koji su gledali Pere Noel i dalje neizmjerno uživaju u Home Alone nastavcima svake godine.
Ja na žalost ne mogu i neću uživati u (za moj ukus) inferiornim radovima.

I samo da znaš, nisam dovršio još određeni film, ali ista ebena stvar. Kasnije ću ga opisati.
Izgleda da određeni filmaši misle da niko ništa ne gleda, je, super, ali ne može se svima uvaljivati muda pod bubrege.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 16:22
Kradu samo oni najbolji, ovo su gotovo deca, tek traže svoj/pozajmljeni/ukradeni izraz, valjda, šta znam, rano je sa par filmova ionako imati spremljenu etiketu. Niti znam šta je ovu dvojicu inspirisalo ni čime se sve bavio FMA, bzvz mi je čitava priča jer verujem da ti film ne bi bio blizak/drag iz (verovatno i gomile) sasvim drugih razloga.
Vuče na dramu, melanholiju, bez uzbudljivijeg tempa, bez misterije tj ne bavi se onime što bi ti možda bilo interesantnije, osnov inspiracije motiva bi mogao biti najmanje bitan.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 16:27
Određeni film, određeni filmaši, neodređeni Jox 😛
Pogubih se sada sa time na koji film uopšte misliš, no reče da ćeš se raspisati potom, pa da te sada ne obasipam pitanjima, kašće mi se samo 🙃
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 17:14
Pa bas da je vracanje voljene osobe medju zive,originalna ideja iz mange,anime i slicno i nije tacna. Mnogo pre njih je bilo i romana i filmova sa tom idejom tako da mislim da si film prelako otpisao. Dobar je film nista spec ali moze da se gleda i da meni ovo nije horor pre neki psiho triler sa primesama fantastike.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 17:24
Jox voli trilere ali mislim da bi teško našao ovde svoju dozu misterija i vrste napetosti kakve je inače hvalio po forumu. Sa ovakvim filmovima je ionako cirkus upetljavati se u žanrove 😂 jeste horor zbog nelagoda, poneke uznemirujuće scene, paranormalnog demonskog sveta i sav taj džez, ne znam do koje mere su išli na to da nas kao pa preplaše, koliki je cilj uopšte bio strah, pa da su omanuli ili su se namerno držali tih ipak tonova tragike, fucked up sudbina, očaja, bola, zastranjivanju, ima napetosti no da li je to triler, svakako je i u domenu mita, fantastike, može biti muka živa razvrstati tu koješta pa odlučiti čime je najviše uticao na utisak 😂

Više me kopka šta je Jox to krenuo misteriozno da gunđa 😂 je li oko Home Alone, Salton Sea, proputovanju kroz ove 28 Later filmove, pominjali smo koješta ali ko da zna šta je njemu trenutno u glavi tako neodređenom 😛
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 17:38
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

proputovanju kroz ove 28 Later filmove

Ko bi reko, čuda da se dese! LOL
Na vrh
BruderNS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BruderNS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 20:04
Bogme opasno glupav film, šteta što sam izgubio vreme gledajući sranje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,192 sekundi.