Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji filmovi u SAD (19.04.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji filmovi u SAD (19.04.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji filmovi u SAD (19.04.2025.)
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 10:35
I šta nam je to najgledanije ''tamo daleko'' 'ajde da vidimo ) Gledaću for sure A Wprking Man, odlični režiser David Ayer, pogotovu za scenarija i režiju kad su policijski filmovi u pitanju ali i ovaj će moći da se gleda gde je Jason Statham u glavnoj uloti i koji je za ovaj akcioni žanr. Drop ću takođe gledati, trejler mi deluje obećavajući. The Woman in the Yard, gledaću takođe. Horor koji će moći da se gleda i da vidimo hoćemo li se malo i plašiti ) The Amateur ću takođe gledati, deluje promising. Ovo ostalo NO, NEIN, NJET ili u prevudu NE. A samo da ostavim i komentar za Warfare. Možda ali možda mu budem dao šansu ali imam jednu popriličnu zamerku. Ovakvi filmovi, tipa ratni, Iraq ili veš šta tj. gde, takvi filmovi znaju biti i konfuzni. Nije da ne skapiram film, baš naprotiv sam u filmu nego sva ona trka zbrka Jastreb pao, Orao pao Alfa zove Omegu, pa Omega Alfu pa Clear, pa All Clear. Takva vrsta filmova mi je već malo i demode, zašravo degutantna. To je više za neku military emisiju. Isto tako uz ove ratne, kad su ta bojna polja u pitanju i slično, odustao sam i od istorijskih, upravo oni sa tim nekim bojnim poljima pa se ne zna ko koga gde, sva ta gužva ) Znači, bilo ratni ili istorijski, kasd su ta battelfield u pitanju nastojim da izbegnem po svaku priliku tj. cenu. A ovakvi filmovi kao Wartfare, znači lokacija Iraq i slično, pa to deluje kao neka igrica sa ok grafikom i kao neka igrica pucačina. Barem neko moje mišljenje. Ja sam napisao svoj komentar, a voleo bih da pročitam vaše, šta ste gledali i kakav je taj film, koji nećete i zbog čega, da li se za neki dvoumite, itd....itd.... Dame i gospodo, izvolite ! )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.