Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Captain America: Brave New World (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Captain America: Brave New World (2025)

Captain America: Brave New World

Captain America: Brave New World (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kapetan Amerika: Vrli novi svet

Godina:

2025

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

118 min

Režija:

Julius Onah

Scenarij:

Jack Kirby
, Dalan Musson
, Joe Simon
, Rob Edwards
, Malcolm Spellman
, Julius Onah
, Peter Glanz
, Matthew Orton

Glavne uloge:

Harrison Ford
  >  Thaddeus 'Thunderbolt' Ross
Liv Tyler
  >  Betty Ross
Giancarlo Esposito
  >  Sidewinder
Todd Allen Durkin
  >  Senior Advisor #1
Carl Lumbly
  >  Isaiah Bradley
Harsh Nayyar
  >  Prime Minister Kapur
Tim Blake Nelson
  >  Samuel Sterns
Anthony Mackie
  >  Sam Wilson
William Mark McCullough
  >  Commander Dennis Dunphy
Tony Mareno
  >  Navy Seal
Jóhannes Haukur Jóhannesson
  >  Copperhead
Rachael Markarian
  >  Presidential Aide
Rick Espaillat
  >  French President
Takehiro Hira
  >  Prime Minister Ozaki
Rosa Salazar
  >  Rachel Leighton
Alan Boell
  >  Sergeant Payumo
Marissa Chanel Hampton
  >  Reporter Orah Fox
Shira Haas
  >  Ruth Bat-Seraph
Jacqueline Loucks
  >  Secret Service Agent #2
Danny Ramirez
  >  Joaquin Torres
Dustin Lewis
  >  Senior Advisor #2

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2025 u 12:33
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

E, da, i AlexdeLarge takođe. Mada mi se sa tobom baš ne priča o filmovima, daj nešto ljudskije, spam, šta već drugo bilo, osim knjiga i filmova, to izvrteli a voleo bih bolje van svega toga da te upoznam.

Kako bilo, ti pa pratio Marvel izdavaštvo, pa radi toga mogu istrpeti priču o ovom filmu, ako ti bude do toga. Ja bre poslednjih 15 propustio 😂

Postalo mi malo i zamorno piskaranje, čak pokušavam i da skratim što je više moguće, ali vidiš i neke dodatne diskuje nema, retko. Eto malo o filmovima, sa Vračarcem oko knjiga.

Da Marvel sam pratio, i ne mogu više, DC mi definitivno ima bolju priču ali i to je otišlo daleko počeo sam Post-DC Rebirth, ovde smo stigli u ekranizaciji igrani pa nemam pojma  , osim izlet Todd Phillips-a sa starim Miller/Loeb stripovima iz osamdesetim i devedesetim, pa i pristup Joxer-u. Animirani odmakli, do Post-Flashpoint mešaju narativne lukove, ali mislim da je do tog perioda.

Ovaj film mi se i ne gleda.

Ažurirao AlexDeLarge - 16.Ožujak/Mar.2025 u 12:42
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2025 u 12:38
Meni zamorno od 2013/'14, veruj mi da znam kako je, zato i rekoh, ako nas nešto ljudskosti ne spasi, izgorećemo. Nije ovo ni nalik životu, a ja sam nesuđeni dramaturg, pisanje + film su ono što jesam, pa me svejedno sahranjuje sve ovo. I to sam blag 😂

Nema veze, upoznaćemo se nekog drugog puta možda, a dakle da propustim i ovo, tome sam se i nadao.
Na vrh
Pegi2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pegi2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2025 u 12:53
Samo za info Samuel Wilson aka Falcon je oduvijek CRNAC; u MARVEL stripu od daleke 1969. godine.

Ažurirao Pegi2 - 22.Ožujak/Mar.2025 u 13:07
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2025 u 18:32
Pa ako je crnac, zašto glumi Kapetana Ameriku???
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2025 u 23:40
Potpisan ugovor, raskid ugovora bi ga vjerojatno odveo u bankrot.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2025 u 19:09
Иц а круел ворлд.....

EmbarrassedCry
Na vrh
PeRuNikola View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PeRuNikola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2025 u 15:59
nije los 7 o d10
Na vrh
THCenglez View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj THCenglez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 22:02
neloš, da se pogledat
Na vrh
Brkamika52 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2025 u 14:52
Ovo je za uzrast do 7 godina, a rekao bih da ni autori nisu mnogo stariji. Bar što se tiče količine sive mase mozga.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2025 u 20:58
MCI Univerzum i dalje se kreće silaznom putanjom. Solidna gluma, politički obojen narativ, jesu aduti. Međutim, akcioni segment nije na nivou brojnih prethodnika na koje se film direktno referira. Blago razočaran.
Na vrh
jolydred View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jolydred Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2025 u 17:50
Ni priblizno dobro pocetku Avenger-a, Kapetanu Amerika. Cisto da se izbaci filmi, zadovolji fransiza i nista vise. Odgledas i zaboravis nakon 10 minuta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.