Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dodeljeni Zlatni globusi (06.01.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dodeljeni Zlatni globusi (06.01.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dodeljeni Zlatni globusi (06.01.2025.)
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2025 u 14:14
Pa, šta reći tj. napisati. Ajde daću šansu filmu The Brutalist jer Adroen Brody je odličan glumac. Isto tako se nadam da će moći da se odgleda i ovaj Ainda Estou Aqui. Zatim, ja ću dati šansu ovom The Substance, mada ne znam zašto ali mislim da su velike šanse da ću ga prekinuti, mada ko zna, možda se i varam. Ova serija The Bear, takođe ću barem dati šansu. True Detective ću sigurno da gledam. A i sigurno ću gledati ja za sebe The Penguin. A što se tiče ovog ostalog, pa zna se da animirane ne gledam a ovo ostalo me ne zanima. Recimo sećam se originala serije Shogun i ova verzija me baš nešto i ne zanima. A Baby Reindeer iako je jedan od žanrova da je biografski, ima mi tu previše komike. A Emilia Perez, uvod mi je obećavao ali kad sam saznao da se tu kasnije mešaju žanrovi i da ima komike i nekakvog plesa, onda sam odustao. Conclave sam odustao da stavim na spisak za gledanje iako igra odlični Ralph Fiennes, jer me brine da me ne muči tj. ne smara ta tema o crkvi i sl. A Different Man, trejler je u početku delovao ok ali je posle otišlo baš u glupost. Challengers takođe neću gledati. A Real Pain mi je totalna glupost. A Jesse Eissenberg nije da mi nije baš antipattičan. Eto, toliko od mene što se tiče Zlatni Globusi
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2025 u 15:06
Neću reći da je odabir neprihvatljivo loš, moglo je tu dosta toga bolje nagraditi, ali barem ništa nije smeće.

Osim animirane mačketine u priči o ničemu.
Pa više emocija ima u odvratnom AI šortu nego tamo:

Nije ni čudo da je sljedeći Supeman zapravo Superdog. Povraća mi se.

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2025 u 18:46
Sve sami glodari!

Zlatni globusi, plavi autobusi, hu kers, hukers???

Ažurirao Mizi - 06.Sijecanj/Jan.2025 u 20:47
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2025 u 21:49
Pa promenili su glasače, malo su proširili i broj zemalja. Mislim i nebitno, kao što se Neon pretplatio za `Zlatnu palmu`.
Za `Emilia Pérez` se i znalo, brazilski se meni svidja kao i iranski tj. nemački, A Different Man mi je baš dobar Sebastian Stan i ekipa odlični .
The Brutalist nisam gledao ali koliko vidim od početka cilja na Oskar i fazon nominovan i osvajao gde je stigao  , tu su Anora i Conclave, možda ciljaju  na mušku i žensku ulogu, Fajns bi mogao.
A dobri su nominovani za najbolji strani.
Animirani mačka je ispred robota i memoara , taman da pogledaš Disclaimer i Cuarón ima dve mačke koje glume.
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2025 u 21:53
Opet po bratsko-burazerskoj osnovi? Cry
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2025 u 22:00
Imal da valja nesto od svih ovih zlatnih ??
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2025 u 23:49
Ima. Sve je zapravno natprosječno, a ovisno o tvom ukusu nešto te možda baš i pogodi u dušu.

Gore je spomenuta Anora, ako ćeš iskreno, meni je drago da su je zaobišli - pa zaboga u ovom stoljeću film za mase treba raditi o onlyfans uploaderima, a ne o kakvim (elitnim?) fuksama samo zato što je zadnja dekada opsjednuta filmovima o imigracijskim budalaštinama.
Pa mislim nedavno je švedska zamjenica premijera rekla, ko se neće prilagoditi našim vrijednostima, neka izvoli otići. Čemu više filmovi o legalnim i ilegalnim useljenicima. Dovoljno ih je.

Ažurirao JoxerTM - 06.Sijecanj/Jan.2025 u 23:55
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 09:29
Pa ima naravno oko `Emilia Pérez` su podeljenja mišljenja koliko sam ima neki uvid.

Kod `Anore` onako  Sean Baker je nastavio svoju priču napravio veći jaz, ok mi je ali su mi se njegovi drugi  filmovi više svideli, iskoristio je fabrikovani kliše, da ide na siguricu, voleo bih da je čačnuo neke druge, a poreklo da ostane isto, takođe je to primetno u još jednom skorijem filmu da ne čačkaju u određene stvari, a sviđa mi se kad na prefinjen način to ipak urade.   Eto više se vidi kod  `A Different Man` pa videćete i šta, i ja sam tako primetio kad sam bio ali nisam živeo pa ne znam , u drugim državama sam čuo od prijatelja da je tako, ali i to je mali broj da bi se donosio opšti zaključak , i u drugim sredinama da ipak ne pričaju toliko, nemaju potrebu za tim. 

Meni je tu najbolji  `A Different Manm` https://www.imdb.com/title/tt21097228 
dobar je i  I'm Still Here https://www.imdb.com/title/tt14961016
Dobri su  `The Seed Of the Sacred Fig` https://www.imdb.com/title/tt32178949, `Vermiglio` dobro oni su bili nominovani https://www.imdb.com/title/tt28618488  pa i animirani svaki na svoj način , ipak sam pogledao podosta kratkih filmova i meni se kadar-po-kadar tehnika sviđa.

Van teme je ali ima ovde finih ostvarenja, neki se preklapaju, nekoliko planiram,
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 13:30
Mišljenja i ukusi su različiti. !00 ljudi, 100 ćudi
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 15:29
100 žena, 200 sisa!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 21:07
Ha Ha Mizi ))))
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 19:16
A pa to će da se gleda
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 19:25
U to vreme sam radio kao blesav, ništa od nagrađenih nisam gledao a zaboravio sam potpuno potom na Globuse, ma nisam projurio ni filmovima sa prošlogodišnjeg Sundance festivala. Hajde oko Oskara mi i ne mora biti žao.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.